Hiába rendítette meg egész Európát a 71 menekült halála, az előzetesbe került lehetséges embercsempészeken nemigen látszott megbánás.

A három bolgár és egy afgán férfi – időközben egy újabb bolgárt is őrizetbe vettek – előzetes letartóztatásáról a Kecskeméti Járásbíróság döntött. A bilincsben, rendőri kísérettel érkező gyanúsítottak viselkedése felháborító volt – írja a Blikk.

Egyikük egyenesen belevigyorgott a Blikk kamerájába, másikuk cinikusan mosolyogva integetett összebilincselt kezével a tárgyalóteremből távozva.

Így dobott meg vizespalackkal egy operatőrt a halálkamion embercsempésze

Az egyik gyanúsítottat, egy afgán férfit annyira dühítette a sajtó jelenléte, hogy az őt filmező Hír Tv operatőréhez hozzávágta az ásványvizes palackját.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Feltételezem, a fogvatartottat kísérőknél fegyver is van,
jó, hogy nem kapta ki a zsebükből !Az ilyen patkány mindenre elszánt gazembertől
ez is kitelik !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
...és az öt tuszkoló 3 rendör közül egy sem volt tökös, hogy
legalább tökönlötte volna a cigó állatot ...
wagabund
valaki megkérdezte, hogy miért elöl van megbilincselve, mit keres nála a táskája, miért lehet nála egy palack ásványvíz?...
nos ezért..
...ez a faszi,meg a társai rendelkeznek olyan anyagi háttérrel, hogy megvehetnek mindenkit kilóra..ha ezek az igazi elkövetők, akkor az ítélethírdetésig, és utána is állandóan keresztbe fognak tenni mindenben..az első panasz mindjárt az lesz, hogy nincs tolmácsa, zavarják a kamerák, és nem kapott hideg ásványvizet..a cella szűk, kemény a fekhely, és az őr késett az étellel..

ez a balfácán unijó pedig sietve megítél neki pár ezer euró fájdalomdíjat..

szó sem lesz itt keménykedésről...ezeknek a kultúrkörében nem számít az ember, pláne a nő..
nekik a 71elhunyt csak járulékos veszteség..
ezek nagyon jólt udják, hogy a művelt európa most épp' a szégyenkezés állapotában van, és próbálja jóvátenni azt a sok szenvedést, amit a háborúk, diktatúrák okoztak...
hát azért ennyire mégsem kellene köldököt nézni..
nyanya001
Feltételezem, a fogvatartottat kísérőknél fegyver is van,
jó, hogy nem kapta ki a zsebükből !Az ilyen patkány mindenre elszánt gazembertől
ez is kitelik !
bakegya
A sajátjait is kivégezte,mit tenne velük, akik leleplezni készülnek az embertelenségét?
papa.49
Kérdés, MINEK ADTAK NEKIK VIZET???Ők mit adtak azoknak akik bent haltak a teherautóban, hát pont annyit érdemeltek volna ezek is))))))))))
lópicigáspár
Azért nézzük a nagy magyar realitást! Vagy mérhetetlenül buták és elképzelésük sincs arról, hogy tömeggyilkossággal vádolják őket, vagy tisztában vannak vele, hogy semmi bizonyíték ellenük és bizonyítottság hiányában elengedik őket. Márpedig ismerve a magyar jogszolgáltatást ez is benne a pakliban és amennyi pénzt lehúztak az áldozatokról, gondolom ügyvédre is telik! Csak abban bízhatunk, hogy akkora nemzetközi nyomás van az ügyön dolgozókon, hogy mindegy ki, csak legyen elkövető alapon rájuk verik a balhét!
human
@papa.49: Megérdemelné, de ha nem adnak vizet, akkor beperli a rendőrséget.
papa.49
@human: Hát azért lehet úgy adni neki vizet hogy éppen inni ne tudjon, és akkor nem mondhatja, hogy nem kapott, kapott csak kiborult)))))))))
human
Vannak emberek akik nem sokra tartják a másik embert. Nem is kell ilyenért Afganisztánig menni. Mindjárt itt is van Orbán tanácsadója, az idősebbeket elverő bátor Habony Árpi.
wagabund
@lópicigáspár: 7.02.. ..."vagy tisztában vannak vele, hogy semmi bizonyíték ellenük és bizonyítottság hiányában elengedik őket. Márpedig ismerve a magyar jogszolgáltatást ez is benne a pakliban"...

erre nem is gondoltam, de könnyen előfordulhat ez a megoldás...ez valamit tud, mert nem rémült a pofája...
1magyar
A hozzátartozók nem követelnek vérbosszút? Miféle gonosz ember ez, röhög az egészen.
Halálbüntetést neki!
Zsoel
Legalább megmutatta, milyen viselkedést lehet várni az arról a tájról érkezőktől (ahol sok évezredes hagyománya van a másik megdobálásának, lásd a Bibliában is bemutatott megkövezéseket).

Ezt pár napja láttam, itt egy papucsot vág az asszony egy másik nőhöz, amiért videót mer készíteni az illegálisan itt-tartózkodó, a Keleti előtt kempingező csoportról. (Egy teljes erővel dobott kemény talpú papuccsal ilyen közelről, ha szerencsétlenül talál, el lehet törni valaki orrát, ki lehet dobni a szemét, vagy eszméletvesztésbe lehet taszítani.) Tessék, ilyen a közel-keleti konfliktuskezelő-képesség:

www.youtube.com/watch?v=D8XleiNIDQw
human
@Zsoel: Biztos tök jó érzés lehet, hogy a senki földjén vagy, mennél tovább de nem lehet és egész nap kameráznak, mint az állatokat az állatkertben. Nem is mértem miért miért lehet ilyenkor ideges az ember.
eugen4402
@wagabund: Attól félek, a látnok szólt Belőled, nagy esély van erre a forgatókönyvre. Ez az igazi jogállamok rákfenéje, és csak egy módszert hallottam, amivel korrigálni lehet ezt a kis alkotmányos torzulást:
Emlékszel a Vörös Hadsereg Frakció (Baader - Meinhof-féle RAF) elleni perre?
Zsoel
@human: 1. Európa nem átjáróház, és nem a senki földje. Itt minden talpalatnyi föld valakié, és ezeknek a földeknek törvényeik vannak, amelyek kizárják, hogy papírok nélküli jöttmentek kedvük szerint ide-oda cirkáljanak rajtuk. Aki idejön, annak ezeket a törvényeket be kell tartania. (Ez nem a fideszes plakátkampányra való célzás...) Marha jó! Még szép, hogy nem mehetnek tovább csak úgy. Eleve már a mi országunkban is tiltott határátlépést követtek el, tehát jogosulatlanul tartózkodnak itt.
2. Ha valami nem tetszik, azt civilizált módon is ki lehet fejezni, ami itt történt, az fizikai támadás. Nehogy már egy illegális bevándorló szabja meg egy magyarnak, mit csinál a saját országa közepén.
human
@Zsoel: Így utólag tényleg nem volt szerencsés a kifejezés valóban. Akkor fogalmazzunk úgy, hogy te sem szeretnéd, ha pályaudvar várójában még a vécére is kamerával kísérnének. Ez az eset erről szólt és nem a jogi csűrcsavarokról, hogy ki milyen engedéllyel mehet tovább.
1magyar
@human: Ne legyenek illúzióid! Ez téged is belefojtana a hússzállító autójába minden gond nélkül.
Ezeknek az emberélet nulla.
human
@1magyar: Van egy olyan érzésem, hogy te ezt tennéd vele. Akkor ugye mi is a különbség?
1magyar
@human: Csak egy szellemi roggyant véd ilyen gyilkost.
human
@Zsoel: @1magyar: A kommentjeimet visszavontam. Nem ehhez a cikkhez akartam hozzászólni. Talán a technika ördöge vagy mellényomtam. Elnézést.
GeoCravker
@Zsoel: Torquneda meg a keresztényi zsretet mintaképe. Jut eszembe a Bibliából vezették le az inkvizíciót, a keresztes háborúkat és hasonlókat. Hiába no, bemutatták már akkor, hogy mi várható attól a kultúrától, amiire olyan rohadt nagyra van a vén kontinens.

Vagy így már kevésbé tetszik?
Ja és ezek az emberi hulladékok bolgárok, szerbek, szlovákok, és gyanítom, hogy néhány magyar is elő fog kerülni. Ha az utóbbi igazolódna, akkor minden magyar szadista keretlegény lesz? Csak kérdem. Elvégre mi várható lenne? Nem igaz?
human
@GeoCravker: Érdekes a párhuzam a keresztény világ és az iszlám állam terjeszkedéséről. Mindkettő egy istenhitet terjesztett, mindkettő térítette vagy megölte a hitetleneket és elvette a vagyonukat. Így szépen a kereszténység meghódította a világot. Szerencsére mára már megszűnt ez a radikális térítés.
GeoCravker
@human: Lehetne azon vitatkozni, hogy az integrálódsz vagy megdöglesz szemléletét hirderők mennyire erőszakosak.
De inkább azt a szemléletet gondoltam kiemelni, ami a zsigeri általánosításból fakad.
Fenntartom, hogy az baromság.
bakegya
@human: JA MOST MÁR FIZIKAI ERŐSZAK -ÉS MÓDSZERNEK HÍVJÁK-DE EZZEL AZ ERŐVEL CSAKKK-MAGYARORSZÁGON MŰKÖDNEK A REFORMOK!!!- helyén való MERT A TEKNŐSNEK ÍGY TETSZI,AKI MELLESLEG EGY UTOLSÓ KOMMUNIZÁLÓ AZ ÉN ÉRTÉKRENDEM SZERINT és nacionalista kutyagumi a végtermék...-ami tul képpen semmiben sem különbözik -a mienktől-EMBERI ÜRÜLÉK-FEKÁLIA EZ IS, AZ IS-de ez a miénk-ÉRDEKES-CSAKKK EL KELLENE HINNÜNK ÉS NEKÜNK ANNYI...
karma1
@nyanya001: Nyanyam Draga, most aztan igazan nincs miert pattognunk? Hat nem kelet fele nyitottunk? Okos orban politikaja kezdi meghozni a gyumolcseit. (Mindjart rohadt termessel kezdi a termes...:o(((
nyanya001
@karma1: Rátapintottál a nagy valóságra !
verőce21
"Háromhetes nyaralásra érkezett a francia Riviérára egyik szombaton Szalman szaúdi király több mint ezerfős kíséretével. A hotelek, éttermek és luxustermékeket árusító boltok örömmel fogadták a sok pénzt költő kísérőket, ám Vallauris lakosai kevésbé örültek a királynak. A szaúdi uralkodócsalád egyébként már többször is belebukott a jogtalanul elindított építkezésekbe a villa közelében: egyszer le kellett állítania a tengerparti út lezárását, máskor a privát jachtkikötő építését, de az is előfordult, hogy fel kellett szednie több, a tenger felé irányzott géppuskát is a luxusnyaraló mellől."
- Mon Dieu! Hát ez tűrhetetlen! Hogyan lehet korlátozni őt individuális jogai gyakorlásában? Hát egy szaudi király már nem is lődözheti kedvére a hitetlen strandolókat? Akkor minek király?
karma1
@nyanya001: Na ja, ezt a vezirmokus egy picit elszabta: nem mi megyunk keletre, eldani a portekankat es a kulturankat, hanem ok hozzak ide az o moszlim kulturajukat...
Ne mondd, hogy egy jozan paraszti esszel megaldott atlagembernek nem ez jott le mindjart?
Amikor Paks II-rol eloszor volt itt szo a Propin, nekem azonnal a "davaj csaszi" jott le - tudom, ez baromira eloiteletes dolog, nem szabadna, nem szep, nem illik - de azert b+ csak ez lesz: most nem egy "csaszi"-ra veszik le a magyarokat, hanem kb. 50 - evre meg a hideg vizunket is...
Mit mondjak, sztem hos vezirunk szimplan hazaarulo, es akkor ez csak egy tetel a bunlajstromabol...
nyanya001
@karma1: Remélhetőleg megköszönik a választók ha előbb nem de 2018-ba
és elzavarják az egész pöttyös seggű bandát oda ahova valók !
Freewolf
@nyanya001: Annak nem fogsz örülni! Akkor a Jobbik jön!
nyanya001
@Freewolf: Majd elválik !
Szerintem meg összeállnak a Fidesszel !
Freewolf
@nyanya001: Egy esetben állnak csak össze, ha a Jobbik úgy érzi, egyedül gyengék! Tapolca most nem ezt mutatja!
nyanya001
@Freewolf: A 400 ezer hektár földmutyiról nem hallom hangját a Jobbik vezéreinek !
Gondolod, ez is benyelik az emberek ?
Freewolf
@nyanya001: Földmutyiról te beszélsz! Én úgy tudom, hogy pályáztatták a földek tulajdonba adását. Akinek ez bántja a szemét, tegyen feljelentést, ez a dolgok rendje. Vona egyébként egy nem bizonyított, ballibsi szóbeszédre miért ugorna? Attól több esze van. Nem járatja le magát!
nyanya001
@Freewolf: A trafikokat is pályáztatták és kik nyertek koncessziót ?
Nem kell felvilágosítsalak úgy gondolom !
Cicamama55
Én egy béketűrő ember vagyok, de ezt az emberszabásút biztosan halálra ítélném! Még egy szemernyi megbánást sem tanúsít! Ki ez, ha nem egy terrorista...
Csizmás Kond
@karma1: ...Horthyt hogy felejtetted ki a gondolatmenetedből ?
Feraj49
Nem is kell bántani ! Elég lenne "próbaként" kamion rakterébe zárni őket ,-mint ahogyan ők tették.-kér órácskára. Azért még sem lehetünk gyilkosok !
Freewolf
@nyanya001: Mi a probléma azzal, hogy Vona dolgozott? Ő nem tévesztett meg senkit, végezte a dolgát! A devizahitelek miatt most minden banki alkalmazottat felelőssé tennél, mert ez olyan?
nyanya001
@Freewolf: Jaaaa, mossa kezeit ... jellemző !
Freewolf
@nyanya001: Mellébeszélsz! Vona, mint alkalmazott az iskola dolgaiért nem felelős!
36
Azon gondolkodtam, ha nem hal meg az a 71 ember, akkor hogyan alakulnának a dolgok? Európa továbbra is behunyt szemmel, filozofálna és tűrné hogy az amúgy, évek óta, droggal, fegyver, lány csempészettel foglalkozó maffiák űzzék a piszkos üzleteiket? Mert, bűnbandák mindíg voltak. A nyitott határok, ezt lehetővé tették. A tömeges halálnak, meg kellett valamiért történnie. Ébresztő! Kell a szigorú határellenőrzés és ha kell, akkor tüzet nyitni. Ezek a bűnözők, nem krumplival fognak dobálózni. @nyanya001: Minden kétséget kizáróan, azonnal lőtt volna ez a bűnöző és a többi is, ha alkalma nyílik rá. Rendőrre, civilre. Nekik mindegy. A testvéreik és a klán tagok, úgyis átveszik a helyüket, amíg ők kóterban vannak.
nyanya001
@Freewolf: Én ???
Nem Te ? :))
Arankám ha ezt egy baloldali tette volna ezzel lenne tele
az összes királyi TV !
Január
Ebben dobálásban benne van minden. Arab, felette az iszlám bíráskodhat csak, ezért volt a "szeretetteljes" gesztusa. Ő megveti a "hitetleneket". Arra felé teljesen másként értelmeznek dolgokat, más habitus. A viselkedését nem az európai felfogás szabályozza, ezért érthetetlen számunkra.
Integrálódni pedig úgy fognak, mint a franciáknál. A francia rendőr be sem mer menni az arab negyedekbe, ott a saria irányít.
Fradigege
Őt is becsuknám egy furgonba és kint hagynám a napon 2-3 napra.
Zsoel
@GeoCravker: Egész pontosan hogyan is jön a dobálózáshoz az inkvizíció meg a keresztes hadjáratok?
Mobil123
Egy afgán is?? Remélem a büntetése az lesz majd, hogy egy jármű rakterében bezárva 40 fokba pár napra!! és ha ezt túlélné akkor a saját hazájából valóknak átadni. hadd tegyenek vele a saját törvényeik szerint .
Nem örülök a menekülteknek sőt , de az ilyen gyilkosokkal példát kell statuálni az embercsempészeknek.
KERKA
Ezt a hülyét/gyilkost megvágtam volna úgy, hogy 1 hétig aprófát pisil. Azonnali ítéletet neki!
Rumcájsz
Olyan teli bevágtam volna a saját vizes palackjával...

Minden csürhének joga van,,, Aki dolgozik, aki becsületesen él, az meg tartsa el ezeket a senkiháziakat!
bakegya
@nyanya001: @karma1:tapolcának egyetlen célja van,lemosni a korrupt fideSS-átmeneti állapot még mindíg jobb mint a diktatúra.Ha a kórházat visszahozzák már az is valami-de kétlem-mert a helyi cigókkal elég a bajuk már most is.
nyanya001
@bakegya: Nyertek, de szükségük van az 1 MSzP-s szavazatára, mert a Fidesz
kijelentette ott Tapolcán, hogy nem óhajt közösködni a Jobbikkal !
jancsipapa
@lópicigáspár: Annyira nem buták ezek . Sokkal inkább tisztában vannak vele ,hogy nagy bajuk nem lehet .2-től 8-is ,vagy 2-től 16 évig hallom a " tarifát ". Szerintem az alsó határ közelében lesz .Ha egyáltalán...
bencemacska
@jancsipapa: Én meg remélem, az osztrák bíróság ítélkezik és nem lesz igazad!
Szeparepa
@jancsipapa: Nem ezért röhögtek, hanem azért mert NEM ŐK CSINÁLTÁK, NEM ŐK A FELELŐSÖK, és ezt tudják bizonyítani is... egyszerűen csak a szokásos magyar Kaizer szindróma áldozatai... ha nagy zűr van Don Pintér és maffiája azonnal leakaszt a szögről egy ügyeletes bűnbakot... mert olyan nem lehet hogy nincs az ügy azonnal megoldva...
GeoCravker
@Zsoel: Pont úgy, ahogy nálad a dobálódzás.
varirmag
Remélem a cellában letörölték a vigyort a pofájáról
kamazuka
Ha magyarországra jössz tudnod kell.Teljesen mindegy mennyi embert gyilkolsz.Életed végéig fedél lesz fejed felett,lesznek jogaid ruhád,élelmed kapcsolattartód.
S mindezt adófizetők pénzén!

Akkor ki is itt a nagyobb zsivány?

Naná,hogy a seggnyaló jogalkotó!
EGO
Az nem gond, hogy az operatőr és kollégája akadályozza az eljárást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.