Az omega-3 zsírsavak előállítására szervezetünk nem képes, ugyanakkor nélkülözhetetlenek testünk egészséges működéséhez, és a normális anyagcsere létfontosságú elemei. Legfontosabb omega-3 források: - a hideg vízi tengeri halak, pl. a lazac, a hering, a makréla, a szardella és a szardínia. Egyéb olajos halak - mint a tonhal - is tartalmaznak omega-3 zsírsavat, azonban csekélyebb mennyiségben.

Feltöltő: haberv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.