Nem lépte át az osztrák-magyar határt a Keletiből hétfő délelőtt induló, menekültekkel dugig zsúfolt railjet – írta a hvg.hu.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Akkor induljunk már el a Magyarország, diktatúra. A nyugat, demokrácia kályhától. Én most a Magyar kormány helyében, leszállítanám az összes bevándorlót a vonatokról. A rendőrök, mutassák meg hogy az ott már Ausztria, ott kezdődik a demokrácia és fusson mindenki az osztrák határnak. Meg kell mondani továbbá a bevándorló/ki és átvándorlóknak, hogy a másik oldalon, gazdag falvak vannak. Menjenek, törjék fel a házakat, töltsék csak fel az Iphone-okat és rámolják ki a hűtőszekrényeket. Az osztrákok, szívesen veszik majd.
Freewolf
Orbánt ekézik a kerítés miatt. Drága Bolgár úr a Klubrádióban arról beszél, hogy szegény menekültek csak tovább akarnak menni. Ha engednénk őket szabadon, akkor meg az EU sikoltozna, hogy nem tartjuk be az eljárásokat!
Hogyan is kell megoldani ezt a problémát balliberálisul? Törvénytelenkedjünk, mert az humánus és mint a Görögök, szabadítsuk rá ezt a hordát Európára?
varirmag
Bennünket mocskolnak , de amikor nekik kellene beengedni a migránsokat akkor már nem jár a pofájuk.
Pedig nekik is csak tovább kellene engedni őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.