A menekültek elosztásában több szolidaritást sürgetett az Európai Uniótól Werner Faymann osztrák kancellár.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@lópicigáspár: Épp tegnap olvastam néhány osztrák lap cikke alatt a hozzászólásokat, mit szóltak a tegnapi durva határellenőrzéshez a sógorok. Nos, ugyanazt mondják rólunk, amit mi Szerbiáról, vagyis: már Magyarország is biztonságos ország, mi a fenének akarnak úgynevezett "menekültek" továbbmenekülni, maradjanak csak szépen nálunk, nagyon megterhelő az államkasszának ez a nagyfokú készültség stb. Eszük ágában sincs átengedni őket, azt szeretnék, ha a környékükre se mennének.
lópicigáspár
@Zsoel: Igen, ez ilyen egyszerű! Semmi gond nem volna, ha nem jönnének. :-)
Feraj49
Ha Görögország tovább tudta engedni,- minden EU-s szabályt megszegve,és retorzió nélkül-a menekülteket akkor Mo. miért is ne tehetné ezt meg ?Elvileg a szabályok minden EU-us országra érvényes.Az meg már hab a tortán,hogy a Görögök egymás után vették fel az UNIÓ-s pénzügyi megsegítő csomagokat.
Zsoel
@lópicigáspár: Bölcs meglátás... :) De úgy látom, addig nem lesz vége, amíg Németország azt nem mondja, hogy stop. De ott egyelőre épp az ellenkezőjét mondják (mármint a politikusok).
lópicigáspár
@Zsoel: És az is szép lesz, ha az ezredik molotov után több szír lesz szabadlábon mint német!
Zsoel
@lópicigáspár: Pedig ez a forgatókönyv a heidenaui események alapján erősen valószínűsíthető.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.