Budakalászon kezdi a tanévet a gyerek? Üdv a konténerben! A Szentistvántelepi Általános Iskolában eddig két elsős osztály tanult konténerben, az új tanév két új konténerteremmel indul. A szülők szerint élhető megoldás, de a pomázi bevándorlóknak nem mindenki örül.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Mintha azoknak nem lenne hittanuk..!:-)))
enslaved
@silber13: Nem úgy értettem, a saját hittanunk helyett kell majd áttérnünk az övékére.
Dr. Felipe
Hát egyre több szülő keresi inkább a konténer iskolák helyett az alapítványi iskolákat mert nem nagyon kérnek a fideSS népbutító oktatás reformjából.
silber13
@enslaved: Anno a törökök sem kényszeritettél ránk a török nyelvet, mint ahogy a vallásukat sem! Megfértek egymás mellett.
silber13
@enslaved: Valahogy így:
" Brezsnyev és Szulejmán szultán a pokolban arról beszélget, hogy a magyarok miért utálják jobban az oroszokat, mint a törököket, pedig a ruszkik csak négy évtizede vannak itt szemben a törökök 150 évével. A szultán három érvet mond:

Mi nem tettük kötelezővé a török nyelvet az iskolákban,

nem mondtunk olyan hülyeségeket a magyaroknak, hogy "ideiglenesen Magyarországon tartózkodó török hadseregcsoport",

és végül - ami a legfontosabb - nem tettük nemzeti ünnepükké a mohácsi vészt."
enslaved
@silber13: Na ja, de hol van még ez a 150 évtől? Iszlám fanatikusok, akiknél nem létezik más vallás, és ha elég sokan lesznek, háború lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.