A Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíciót (DK) "kilóra megvette" az Európai Bizottság – így reagált a Fidesz-frakció sajtóosztálya az MTI-nek küldött közleményében a DK-s Kakuk György keddi akciójára.

Kakuk Györgyöt, az ellenzéki párt elnökségi tagját kedden előállította a rendőrség, mert a határzár röszkei szakaszán tartott sajtótájékoztatója végén egy helyen elvágta a gyorstelepítésű drótakadályt. A DK-s politikus szerint a kerítés ellentmond azoknak az eszméknek, amelyekért az Európai Unió létrejött.

A Fidesz-frakció reagálásában úgy fogalmazott: a DK elnökének családi cége a Jean-Claude Juncker vezette Európai Bizottságtól kapja a pénzét, így "nem meglepő, hogy Gyurcsányék az Európai Unió bukott bevándorláspolitikáját szajkózzák".

"A Demokratikus Koalíció bevándorláspárti politikája az, ami veszélybe sodorja hazánkat. Ha rajtuk múlna, mindenkit beengednének Magyarországra és az Európai Unióba. Ez pedig nem megoldás, hanem maga a probléma" – írta közleményében a kormánypárti képviselőcsoport.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szóval ismét fokozódik az osztályhartcz, az ellenség keze betette lábát, külföldi ügynökök kottájából jácccanak a gyurcsányisták, az oroszok már a spájzban vannak, aki nem narancsbőrös, az ellenség, a "nemzetközi helyzet fokozódik" - igaz, Bástya elvtárs ?
Toby
Szóval ismét fokozódik az osztályhartcz, az ellenség keze betette lábát, külföldi ügynökök kottájából jácccanak a gyurcsányisták, az oroszok már a spájzban vannak, aki nem narancsbőrös, az ellenség, a "nemzetközi helyzet fokozódik" - igaz, Bástya elvtárs ?
namihami
Ez lehetséges. Sőt a vérdíjat különböző brüsszeli diverzáns könnyűbúvárok adták át neki a Duna vízszintje alatt, ürgebőrbe kötve.
Kedves Fidesz-frakció sajtóosztálya és a többi agyalágyult: itt az ideje egy komolyabb és hosszabb idejű befekvéssel kombinált alapos elmekórtani kivizsgálásotoknak.
Ha nem vigyáztok, lehet ez még (talán) rosszabb is, a fehér egér és társai csak ezután jönnek...
bencemacska
"Ki mint él, úgy ítél!"
Mivel a Fidesz mindent közpénzzel rendez le, ezt feltételezi másokról is.
Csak az a kérdés OV-t ki vette meg? Putyin, Nazarbajev, Alijev, netán az Iszlám állam általam ismeretlen elnöke? És mennyiért? Olcsóbbért vagy drágábbért, mint az EU Gyurcsányt?
A különbség: Putyin a mi pénzünkből ad vissza a megbízóknak, az EU a nettó befizetők pénzéből ad bárkinek. (Igaz, hogy nekünk is ad, de útközben eltérítik a zömét!)
adrenalink
Fityiszünk! Mindennapi Gyurcsányunkat add meg nekünk ma (is)!
"kilóra megvette" Az Európai Bizottságnak mégiscsak kevesebbe került, mint a vágósúlyban lévő Orbán...:-)
Freewolf
Én ezt kétlem! Gyurcsányék liberálisan ilyenek. Ezek képesek azért fizetni az EU-nak, hogy hazát árulhassanak!
Gonoszgólya
@namihami: "...itt az ideje egy komolyabb és hosszabb idejű befekvéssel kombinált alapos elmekórtani kivizsgálásotoknak."
Lehetőleg élveboncolással kombinálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.