A miniszterelnöknek alkalma nyílhatott kipihenni a kitiltási botrány és a brókerbotrány fáradalmait, ezért nem szólalt meg az elmúlt hónapokban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ebben semmi furcsa nincs, ez még mindig így volt. Ahol sz.. volt onnan távol tartotta magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Megszokhattuk volna már, hogyha valami "gáz" van az illetékes elvtárs nyaral, vagy hatodrendű kiállítást nyit meg lehetőleg több ezer kilométerrel arrébb.
Szeparepa
Nyilvánvaló hogy bűzlik... 2 hete nem csak nem szólal meg, hanem teljesen eltűnt... Az ok szerintem az, hogy az évtizedek óta létező krónikus elmebetegsége, akkut fázisba kulminálódott, s állapota már olyan, hogy nem alkalmas a közszereplésre... hamarosan a fizeSS maffia valamelyik főgengsztere be fogja jelenteni, hogy Lázár veszi át a kormány vezetését...
Szeparepa
@Január: Hó elején nyaralt Horvátországban, kb egy hónapja már nem nyaral...
justhpeter
Nem akarja a kellemetlen helyzeteket felvállalni. Az állami vállalat beszedi a menetjegy árát, majd az állami szerv nem engedi a jeggyel felszállni az utast. Az állam ugyanazt teszi mint az embercsempész. Kihasználja a menekülteket. Orbán erről nem akar tudni.
Dr. Felipe
Majd a magyar - román meccsen mutogatják eleget, többet mint a labdát.
kamazuka
Nincsen ezen semmi meglepő
Azon gazdasági érdekcsoportok,melyek orrunknál fogva vezetnek mindenkit,és a kormányt is.megmondják mikor ki mit miről hogyan szóljon.
A fietést megkapják,és kuss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.