Csupán egy szerelvénnyi képletes jatagán kell, vagy egy elfoglalható fegyverraktár – valahol a Lajtán túl. 2015. augusztus 11. 12:04 Csak a bornírt szemlélődőnek nem tűnik fel, hogy a migránsok túlnyomó része sorkatonakorú, kisportolt ember. Kisportolt… Használhattuk volna a kiképzett szót is.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: varirmag
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Aha! Akkor ugye a mindent jobban tudó és mindenbe belepofázó dagadt csúti Wallenstein drótkerítése xart sem ér! Egyebekben én is mondhatnám, ennek a tömegnek a mozgása biztos, hogy fődakotánk műve, mert neki kevés, amit itthon lopott a társaival, neki egész Európa kell! Na ez is akkora marhaság, mint a Fityisz képtelen Gyurcsányozása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@1magyar: Szerintem már nagyon várják azt a "bátor pszichopatát".
karma1
@bagira: Nalad a pont, Kedves! Mar kifogyott a tinta a klaviaturambol, ha erted, mire gondolok,...:o))))))
pistapapa
A cikk bizony jó példát említ. 600 000 magyart már kicsalogattak nyugatra és aztán rázúdították az arabokat Magyarországra. Ma így intézik a háborút az illetékes gazemberek.
karma1
@pistapapa: Tejoisten! Te frankon azt hiszed, hogy valaki kicsabitotta a magyar@pistapapa: okat Nyugatra, es ugyanaz a valaki behozta a menekulteket???
Orvos latott? Csereld le valami erosebbre a bogyoidat, mert mar hallucinalsz...:o(((
1magyar
@nezelodo: Nem megy az csak úgy hipp-hopp-ra, előkészíti a nagy és kedves fogadtatást, küldi a csapatait békésen előre.
Toby
@Csizmás Kond: Akkor tudnék hitelesen visszaemlékezni a hivatkozásodra, ha idemásolnád a vonatkozó hsz.-omat, az esetek döntő többségében nem váltogatom az álláspontjaimat egy-egy témában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.