Most akkor mi van? Az van, hogy Ausztriában közelegnek a tartományi választások és az egész politikai elit retteg a bevándorlásellenes Szabadságpárt előretörésétől. Még olyan helyeken is győzhet a néhai Jörg Haider pártja, ahol emberemlékezet óta az osztrák szociáldemokraták regnálnak. Hát ezért ez a keménykedés az osztrák-magyar határon. Eközben persze az osztrák politikai elit kényesen ügyel arra, nehogy a Fekete Péter, vagyis a bevándorlás-ellenesség vádja náluk maradjon. Ezért a kioktató hangnem a magyarokkal szemben.

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: varirmag
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
@Mirabilis: hát mert nyugodtabban lehet lopni ebben a nagy hangzavarban.
varirmag
Nem lehetne a mi politikusainknak is ezt a taktikát folytatni ???

"Ezzel szemben Ausztria tegnap de facto visszaállította a schengeni övezeten belüli határellenőrzést, amit eufemisztikusan mélységi határellenőrzésnek hív. Vagyis éppen ők azok, akik felszámolják a schengeni vívmányokat és akadályozzák az uniós állampolgárok szabad mozgását."""

Jahh, nem mert itt megélhetési politikusok vannak ,magasról lesz@rják hogy mi történik az itt élőkkel.
Desischado
@pbalage: Nálad a pont. Pontosan erről van szó! A viktátor meg a bandája ezért uszít!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.