A schengeni határellenőrzési kódex előírásainak megfelelően látja el továbbra is feladatait a rendőrség – olvasható az Országos Rendőr-főkapitányság(ORFK) MTI-hez elküldött közleményében.

Erősítik a rendőri jelenlétet a Keletinél

A tájékoztatás szerint a Keleti pályaudvar területén ezentúl polgárőrök erősítik a folyamatos és állandó rendőri jelenlétet, mert a bevándorlók létszáma drasztikusan megnövekedett az elmúlt öt napban. A döntő többségében magukat szíriai állampolgárnak nevező illegális bevándorlók az Európai Unió országaiba történő továbbutazáshoz érvényes úti okmánnyal, vízummal nem rendelkeznek, Németországba pedig Ausztrián vagy Szlovákián keresztül kívánnak eljutni.

Az ORFK közleményében felhívja a figyelmet arra, hogy a magyar, a német és az osztrák rendőrség közös járőrei továbbra is rendszeresen ellenőrzik a Budapest, Bécs és München között közlekedő vonatokat. A magyar és a szlovák rendőrség közös járőrszolgálata pedig a Budapest és Pozsony között közlekedő személyszállító vonatok ellenőrzését végzi.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ticsi
Szerencsétleneket sajnálom. Csak a jobb élet reményében mennek.
Magyarországról is elvándorol lassan a fél ország, pedig itt nem lőnek halomba, fejeznek le, bombáznak robbantgatnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@zöldszem: KITARTÁS-orbán-teknős még tárgyal három másik fickóval-melyik vigye el a balhét-mert neki nincs több bátorsága csakkk a deportálásra-ja és holnaptól bűnözők lesztek-de A PROVOKÁLT TÖMEG ezt még nem tudja-csakkk a fideSS JOBBIK FELE,MERT ŐK IS MEGSZAVAZZÁK!
MENTÁLIS GYILKOSSÁG AMI ITT meg TÖRTÉNHET!
justhpeter
A jelenlegi ORFK vezető mellett semmi értelmeset nem várok a rendőrségtől.
bakegya
@justhpeter: sintéekedhet jópénzért,a cigó megélhetésiek pedig röhögnek a markukba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.