A bevándorláshullám mögött egy nemzetközi bűnbanda áll, dokumentumokkal is rendelkezik a kormány ezekről az embercsempész bandákról – ezt Kósa Lajos mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

A Fidesz alelnöke úgy véli, a bevándorlási folyamat nem a véletlen műve, az emberek 90%-át bűnbandák importálják Magyarországra. A politikus elmondása szerint, azok többsége, akik illegálisan lépik át a határt, azt állítják, hogy Szíriából érkeztek, de erre semmilyen bizonyíték sincs. Hozzátette: amikor Angela Merkel bejelentette, hogy a szír menekülteket befogadják Németországban, egy nap alatt megduplázódott azok száma, akik szírnek vallották magukat a magyar hatóságok előtt.

Kósa arról is beszélt, aki politikai menedéket kér, azt megilleti az átmeneti védelem, de érvényes okmányok nélkül nem mehet tovább az országból. Azonban a migránsok nem várják meg az eljárás lefolytatását, visszaélnek a menekültrendszerrel – fogalmazott. A politikus kifejtette: az összes beadott menekültkérelem 85 százalékát nem tudják pozitívan elbírálni a hatóságok, mert nem politikai menekültekről van szó.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Lajosunk tegnap megint kitett magáért. Kálmán Olga totál hülyét csinált belőle, persze, ezen azért nem kell csodálkozni, mert gyárilag benne van. A milliós nagyságrendű menekülteket befogadó országok teszik a dolgukat, ahogy kell. Ez a kormány meg majd megint eljut Gyurcsányig. Az okos vezető a legjobbakkal veszi magát körül. A szemétdomb tetején a kakas a legokosabb, alatta csak a szemét van.
justhpeter
@vukkocska: Szerintem is Gyurcsány a hibás.
Jozefina
Ha Kósának bizonyítékai vannak, akkor hol késik a feljelentés??? Az istentől is független Polt miért nem veri ki belőle??? Vagy társtettesek valamennyien?? Csak a riogatásra telik???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.