Migránsok egy csoportja hergeli a többi bevándorlót a Keleti pályaudvar előtt, a Baross téren – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről szerda késő délután.

Elmondása szerint két csoportban vannak a tüntetők, az egyik a főbejáratnál, a másik az egyik oldalsó bejáratnál.

Egy csoport hergeli a többi bevándorlót a Keletinél

A tudósító megfogalmazása szerint a "kemény mag" hergeli a többieket, folyamatosan azt skandálva, hogy "Németország, Németország!".

A Thököly úton egy időre megbénult a közlekedés, többen a zebrákra feküdtek, de délutánra a helyzet javult, a buszok már közlekednek.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez a "migráns csoport" véletlenül nem a Lendvayban kávézott a hergelés előtt ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@keresztapa:! Természetesen,Gyurcsány a vétkes! Mindig és mindenben!Csak azt tudnám hogy még ennyi év után is ,ennyire féltek Gyurcsánytól!?Addig utáljátok hogy miniszterelnököt,csináltok belőle !Röhej hogy Viktorék sarát is rajta kéritek számon!
Bercifiu
Számomra érthetetlen ez a tohonya kormány töketlenkedése. Illegálisan az ország területén tartózkodókat kikel toloncolni az országból.
eszegfu
Egyszerüen nem tudok másra gondolni, csak arra... mintha valamilyen "érdeke" lenne a kormánynak, hogy ilyen "fosó galamb" módjára nem akar határozottan cselekedni. Miért jó, ha a migránsok a pályaudvarok előtti téren, utcákon, a földön fekve, állva "tengetik" az életüket?! És most még türelmesek...mi is azok vagyunk - már aki képes tolerálni...aki meg nem, mert "magyar hazafi", abban csak tovább nő a gyülölet az idegenekkel szemben. Már csak az a bizonyos "szikra" hiányzik és összecsapnak az indulatok, akár tettlegességgel párosulva. Azt lehet tudni, hogy érvényes papirok nélkül nem szállhatnak fel a vonatra, akkor miért nem irányitják, szállitják őket egy "várakozó gyüjtőhelyre"?! Mire várnak?!
gazdag dezső
Anna Mária ! Most hol van ? Nem mond el véleményeket ? Vagy talán hordja a menekülteknek a segítségeket,? Vagy szállítja őket Németországba ?Most mondjon véleményeket ! Eddig olyan hűségesen pártolta az ide betolakodó migránsokat,most csendben van?
gazdag dezső
Szerintem nem szabadna engedni ezt a botrányos helyzetet Így !Vagy regisztrálak ,és akkor fogadják a célországokba,vagy ha nem ,hát akkor visszatoloncolni őket! Szigorúan föllépni velük,ha szükséges.Az UNIO politikája nagyon rosszul sült el ,és mi Magyarok isszuk a levét ?
bence
@keresztapa: ! Na azér ám ! Nem ám valamiből is kihagyod Gyurcsány Urat ?!
Tudjuk ! Mindenért ő volt , és lesz is a hibás ! A csuti semmiről sem tehet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.