"Új Idők – Magyar Idők" – ezzel a kommenttel került ki Orbán Viktor Facebook oldalára egy fotó, melyen a miniszterelnök épp a Napi Gazdaságból Magyar Időkké lett kormányújságot olvasgatja.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Milyen igényes a grazi szanatórium berendezése.:-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@eszegfu: Meg a ,,dilibogyók,, azok is hizlalnak)))))))))
Mobil123
@kakaósbögre: És ő nem is fehér ember.
ilos
@Toby! Bravó, hallottál már az Új Időkről! Csak abban tévedsz, amiket írsz róla. A szüleimnek ez volt a kedvenc újságjuk, nagyon jó regényeket olvastak belőle folytatásban és évfolyamok voltam bekötve, ami ma már elképzelhetetlen. Nem volt se nyilas, se fasiszta, egy nagyon jó MAGYAR újság volt. Persze ez nálatok a legnagyobb bűn, igaz?
bagira
@ilos: Ugyan már miért lenne bűn ha valami magyar?Mi az, hogy nálatok? Nem egy ország polgárai vagyunk? A bűn az, hogy ez nem irodalmi lap, hanem érdek újság, megírjuk a tutit a saját szánk íze szerint újság. Vannak címek, kifejezések amiket már nagyon régen csak rossz szájízzel olvasunk.
ilos
@bagira: Igazad van! Nekem a Népszabadság láttán vannak ilyen érzéseim. Micsoda lelkivilága van egy olyan szerkesztőnek, aki az Orbán tegnapi brüsszeli látogatásának azt a címet adja, hogy :"Pénzt kérni megy Orbán Viktor"? Látszik, hogy állandóan a Soros dollárjai lebegnek a szemük előtt.
varirmag
A hírgyártó népszabadságon nem szabad csodálkozni.

Hogy soros vagy nem soros iratja velük a képtelen hazugságokat ,nem tudom,de meg kell nézni hogy hozzták le a tegnapi esetet. Amikor az örjöngő arab a sinekre lőki a feleségét és a pici gyerekét.
Na, az mindent elmond a népszabadságról. Szemét az nem újság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.