Gyurcsány Ferenc egy ideje menekülteket fogad az otthonába – derült ki tegnap. Igaz, elég valószínű, hogy ezt már nem sokáig teheti meg anélkül, hogy a rendőrök ne törnék rá az ajtót, amennyiben elfogadják a Fidesz legújabb törvényjavaslatait. Mindenesetre a DK szóvivője, Gréczy Zsolt igazán cuki képeket töltött fel az exminiszterelnök otthonából, amiken Gyurcsány kedveskedik az aznap estére elszállásolt gyerekeknek.

Gréczy Zsolt/ Facebook
Gréczy Zsolt/ Facebook

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

evacica
@EcsiAntal: Talán összetéveszted Orbánnal, aki csak a mi pénzünkből bőkezű! Hogy ki a képmutató arról lehetne beszélni! Gyurcsány soha nem felejtette el hogy honnét jött és mint tehetős ember tudja, hogy mi a kötelessége, hogy segíteni kell a rászorultokat! Minden tisztelet a Gyurcsány házaspáré akik segíteni akarnak a szerencsétlen embereken! További jó mocskolódást és Gyurcsányozást az együttérzés és tenni akarás helyett!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paolo006
@EcsiAntal: húgyagyú barom. Nyilas ivadék. Vagy ÁVÓS voltál? Nem csodálkoznék rajta.
Cicamama55
Rossz a fogalmazás...Ez nem "cukiskodás", hanem segítség nyújtása. Még Lázár János is köszönetet mondott érte mindenkinek, aki ezt önzetlenül megteszi. Pedig Gyurcsányt akarták égetni...
Desischado
Gyurcsány példát mutatott emberségből. Rajta, fideszesek, nyaloncok, csináljátok utána! Persze egy fidesznyiknek ez lehetetlen feladat, mert fogalmuk sincs arról, hogy a humanizmust eszik e, vagy isszák!
mate03
@EcsiAntal:! Amit itt leírtál,nagyon jól hangzik! Egyetlen dolog hibádzik!Ez Orbán Viktorra érvényes! No nem az emberiesség,hanem a többi!
varirmag
Ja, hány napig is voltak ott a migránsok ? 1 vagy 2 ???
Elkészültek a felvételek ,aztán mehettek.
1magyar
Na azért ez furcsa, hogy a néger ennyire kedves neki, de az erdélyi magyar nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.