Orbán és Schulz megbeszélését korábban nagyjából félórásra tervezték, de a két politikus háromnegyed óránál is többet egyeztetett, közösen tartanak sajtótájékoztatót.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Január: Ez igaz, de akik itt vannak azokkal emberhez méltóan kellene bánni, nem állatként kezelni őket, meg átverni mint ma is a vonattal, ha ez sokáig megy így, mink kiiratkozunk a civilizált világból, annak minden következményével együtt!!!
Toby
Jó lesz, ha az Unió behúzza fülét farkát, a csubakka megorrolt rájuk - nagy balhé lesz !
Január
@papa.49: Igen, a migránsok is emberek és nem csak egy massza, mind külön-külön egyéni sorssal, gondokkal. A kommunikáció lehetett volna meggondoltabb és akkor nem ringatják magukat illúzióba a bevándorlók.. Sajnos nagyon meggondolatlan kijelentések is elhangzottak, és ezzel nem csak a migránsokban keltettek csalódást, hanem mások nyakába is zuhintottak egy csomó gondot.
Ugyanakkor minket még kötnek az Eu. előírásai is amit zokon vesznek a migránsok, ha azt be akarják tartatni velük. Szóval tájékoztatni és tájékoztatni, s akkor kevesebb a súrlódás.
papa.49
@Január: Nekem NEM A SZABÁLYOK BETARTATÁSÁVAL GONDOM, hanem az egész ÁLLAMAPPARÁTUS HOZZÁÁLLÁSÁVAL!!! Avval például hogy a bevándorlásiak szabadságon voltak, ahelyett hogy mint a güzü írták volna a papírokat, egyébként a hozzáállásukat személyesen ismerem a menyem révén vártunk 2 nap a papírjaira a Harmat utcában!!!A másik meg a hivatalos állami hozzáállás, ami kritikán aluli volt, és még most is az, hogy hülyének nézik a menekülteket, hogy hazudoznak összevissza, mindenről!!
Az már csak ,,dísz a tortán,, amit a ,,fociultrák,, műveltek tegnap éjjel, meg ma Pesten, kérdem minek van rendőrség, ja hogy legyen aki kezeli a trafikat!!!
Ez ami ma történik Magyarországon hosszú időre meghatározza a helyünket a világban, persze ez jól jön az elmeháborodottnak, hiszen pont ez volt a terve, az országot kiszakítani a civilizált világból!!!EZ A TERVE TÖKÉLETESEN SIKERÜLT!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.