A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a régi európai uniós tagállamok fenyegetik az újakat a bevándorlási kvótarendszer bevezetése érdekében. 

Lázár János csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azzal indokolta a visegrádi négyek kormányfőinek pénteki tanácskozását, hogy a régi és az új tagállamok között éles különbség van a helyzet megítélésében és a közép-európai országok számítanak egymás segítségére.

Méltatlannak, igazságtalannak és károsnak minősítette a Magyarországgal szemben zajló "kirekesztő folyamatot", és visszautasította azokat a nyugat-európai nyilatkozatokat, amelyek a magyar határvédelmi tevékenységet illetik.

Megdöbbentőnek nevezte, hogy Ausztria az uniós támogatások felfüggesztésével próbálná rákényszeríteni a tagállamokat arra, hogy elfogadják a kvótarendszert. Ez politikai konfliktusokat szül, egymásnak ugrasztja az EU részeit – értékelt.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez a Lázár teljesen nem normális!!! Ki fenyegeti ezt a szerencsétlent. Csak ellenségképeket keresnek, Fel-és kihasználják a menekülteket. Káoszt, anarhiát okoznak és szépen rendkívüli állapotot hirdetnek. Ez az egyetlen céljuk. Szemét, aljas fidesz-kdnp!!!
nyanya001
Annál jobban, mint ti teszitek nem teszi egy sem !
justhpeter
Ausztria helyesen gondolja. Ha Lézer Jani nem így gondolja, kérdezzen meg egy svéd minisztert.
Toby
A többes hivatkozás tényként hat ? Mint mindig, most is utána kell járni lézer-piszkos jános állításainak, mert a magyar határt átlépő hír, valahogyan mindig másként szól eredetben !
Különösen, ha azt egy lézer kommentálja !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.