Az Országos Rendőr-főkapitányság határozottan és kategorikusan cáfolja, hogy műveleti területté nyilvánította volna a bicskei vasútállomást az országos rendőr-főkapitány. Az ORFK ezt csütörtök délután közölte a honlapján.

Ennek ellentmond viszont, hogy korábban az MTI és több média helyszínen tartózkodó tudósítója is arról számolt be, hogy erre hivatkozva küldték el a munkájukat végző újságírókat a rendőrök a bicskei vasútállomás 3-as peronjáról, ahol jelenleg is vesztegel a Keleti pályaudvarról Sopronba indult, ám Bicskén megállított szerelvény.

15 óra után nem sokkal az Origo tudósítójának egy "magas rangú rendőr" is arról beszélt a bicskei állomáson, hogy rendőri művelet lesz.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A tájékoztatás katasztrofális. Minden páros órában megcáfolják azt amit a páratlan órában mondanak, vagy tesznek. Ezzel megőrjítik a menekülteket, de az ország lakosságát is. A rendőrség egy,ásnak ellentmondóan cselekszik, e mögött a "fogalma sincs" tehetetlen Pintér szarakodása van. A kormány tehetetlen, Európa bennünket ostoroz.
Csoda ,hogy így viselkednek a migránsok? Én azt csodálom, hogy eddig is eltűrték a rengeteg megpróbáltatást.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Ezt én nem értem. Ha egyetlen vonat sem megy egyetlen menekülttel sem nyugatra, az azt jelenti, hogy eddig még senkit nem regisztráltak? A táborokban a sok ezer emberrel mit csinálnak? Aki meg regisztrálva van, miért nem mehet tovább?
Erőszakkal itt tartják, hogy legyen balhé?
Miféle intézkedés ez?
justhpeter
Első lépés Orbán bukásához és az ország nemzetközi elszigetelődéséhez.
Manhattan
O.V. megmutatja erejét és hatalmasságát azzal, hogy százezreket képes deportálni. ((
Boszi27
@verum: "Erőszakkal itt tartják, hogy legyen balhé?" Ezt gondolom én is. Hétfőn kiengedtek 2 vonatot.. A schengeni egyezmény csak kedden lépett életbe ezek szerint..
Hellcat
A határozatlanság, a borzalmas kommunikáció és a kialakult káosz is mind szépen tükrözi a fidesz totális hozzánemértését az egész kormányzáshoz és válságkezeléséhez. Nem mondom, hogy csak ők a hibásak...de hogy nem értik a dolgukat az egyértelműen látszik.
justhpeter
Láttak a helyszínen rendőri vezetőt alezredestől felfelé ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.