Visszautasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök brüsszeli kijelentését, miszerint a menekültek áradata nem európai, hanem német probléma a Bernben tartózkodó német kancellár - jelentette a svájci fővárosból a dpa német hírügynökség.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Addig piszkoskodik a more, míg tényleg kirúgnak bennünket, na akkor lesz ,,szép új világ,, itt)))))))))
wagabund
merkel elvtársnő nagyon jól tudja a töténelemből, hogy a birodalom miatt milliók menekültek el európából..(ha még tudtak)...ezért az (ál) lelkiismeretfurdalás, mert az általuk okozott menekültáradat túlélőiből még él jónéhány...és emlékeznek..
Orbán csak teszi a dolgát... hogy ez nem teszik, mert szokatlan módon ellent mer mondani? Rájött az elvtársnő, hogy ezt a menekültbefogadási bulit benézte, nagy belső feszültség lesz belőle, ő meg csúfosan belebukik..
...nos egy olyan bűnbakot kell ilyenkor felmutatni a német szavazóknak, akire minden belső kudarcot büntetlenül rá lehet kenni... na az lenne Orbán, meg a magyarok...

...csak úgy néz ki, hogy ez a fránya magyar miniszterelnök beleköpött a levesébe..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.