Megkérdeztük a DK elnökétől, akkor is befogad-e majd menekülteket, ha már törvenytelen lesz. Azt mondta, ezt még meg kell beszélnie a családjával.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@verum: Egyszerű a dolog. Ki kell menni a keletihez és megkérdezni őket, hogy mi a gondjuk a regisztrációval, melynek hiányában nem mehetnek tovább ! Rögtön megtudnánk a választ is, nekem sajna a Keleti kissé távolabb esik, de az is elfgadható, ha egy újságíró kérdezné meg őket ebben a témában.
patkószeg
Nem is kell, hogy féljen. Ha azt az ocsmány és aljas törvénycsomagot mégis átnyomja a Fidesz-KNDP-JOBBIK, akkor is ott van Brüsszel vagy Hága (inkább az utóbbi, mert alapvető emberi jogokról van szó elsődlegesen). Gyurcsánynak esze is van szíve is, bátorsága is, és nem utolsó sorban anyagi eszközei egy jó kis perre a T. magyar állam (itt = kormány) ellen. Majd Viktor eladja a kisvasutat vagy az egyik stadionját, hogy kifizesse a perköltséget és a kártérítést.
Ha a kormány hatékonyan tudna dolgozni, a Keletiben már senki sem lenne, csak a napi csikkszedők.
verum
@Toby: - nem olyan egyszerű, mert a nyelvi nehézség igencsak meggátolja a kommunikációt.
Toby
@verum: A pakisztániak pl.kitűnően beszélik az angolt ! Ezért is megy többségük Angliába ! Hadseregük angol szervezeti felépítésen alapul, rendfokozati jelzéseik is másolják a britekét.
verum
@Toby: - és hány százalékuk pakisztáni?
Toby
@verum: Nem készítettem felmérést, híradásból tudom, hogy pakik is vannak köztük ! Őket is meg lehetne kérdezni ! Valamelyik hír arról szólt, hogy tolmács közreműködésével kommunikálnak a menekültekkel a Keletiben. Tehát ez nem lehet akadálya a tudakozódásnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.