A rendőrség élelmiszert vitetett a bicskei vasútállomáson lévő migránsoknak csütörtök délután, azonban a bevándorlók nem fogadták el azt – értesült a helyszínen az MTI tudósítója, az információt Pálffy Károly, Bicske fideszes polgármestere is megerősítette.

 A bicskei vasútállomáson előzőleg önkéntesek próbáltak élelmiszert eljuttatni a migránsoknak, de a rendőrség senkit sem engedett a közelükbe. Később megérkezett a rendőrségi szállítmány, az élelmiszert a rendőrök próbálták feljuttatni a vonaton lévőknek, de ők elutasították azt.

A migránsok főként az állomáson veszteglő vonaton vannak, néhányan a peronon üldögélnek.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ÉS MOST ELKÖVETHETNEK MAGUKON SZEPPUKU?-magyarul harakirit!!!
Sintérek.
Szeparepa
Nem baj legalább nem Magyarországon élősködnek... haljanak nyugodtan szomjan akkor... nyomorog éhezik itt nálunk is bőven elég ember...
wagabund
párás szemmel olvasom, hogy milyen áldozatos munkát végeznek az önkéntesek...
ételt, italt visznek, ruhát osztogatnak, vitaminokat adnak, ellátják az egyszerűbb sérüléseiket, bekötik a kisebb sebeket...
torokszorító a sorsuk...
...aztán hallom a rádióból, egy betelefonáló sérelmét, ezzel együtt a kérdését...

-kérem tessenek mondani ki gondoskodik arról a rengeteg ürülékről, szarról-húgyról, eldobott teli pelenkáról, a sok bűzlő, mosdatlan altestű emberről akik azt hitték csak átrohannak rajtunk, aztán majd ott végre jobb lesz...itt a keleti környéke úgy néz ki, mintha komplett pöce lenne..

...nos, ezen azóta is töprengek..tényleg, ki takarít? ha takarít..
nem lenne jobb, ha a német pályaudvarokat szarnák körbe?...azok úgy sem láttak mostanában ilyent...hadd szokják, ha már kell a bevándorló munkaereje..(nekik)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.