Mintegy ötszáz bevándorló tartózkodik a Bicskén megállított vonaton, "passzív ellenállásban vannak" – közölte Balázs László rendőr ezredes csütörtök este Budapesten, a Rendőrségi Igazgatási Központban tartott sajtótájékoztatón.

Az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti főosztályának vezetője hangsúlyozta: a szerelvényen ülők nem vonhatják ki magukat az igazoltatás alól, ugyanakkor, ha leszállnak a vonatról és együttműködők, akkor az igazoltatást követően átadják őket a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak, és a bicskei nyitott befogadó állomásra kerülnek.

Kiss Attila, a BÁH főigazgató-helyettese azt mondta: amennyiben nem kívánják alávetni magukat az eljárásnak, úgy tekintik, hogy hallgatólagosan kivonták magukat a menedékkérelem alól, és ügyüket idegenrendészeti eljárásban bírálják el. Utóbbi akár kitoloncolással is járhat – közölte az MTI kérdésére.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa
Akkor a vagont amiben vannak, minden magyar hagyja el 500 méteres körzetben... és egy Grippennel ráröppenni... véletlen balesetként egy finom ki Stingert rápottyantani.. és le van a gond... vicc volt.. tudom morbid vicc... bocs, de már mindenkinek kurvára elege van ebből, és nincs már sok hátra, hogy nem csak a menekültekből és álmenekültekből álló tömeg lesz agresszív, hanem a magyar lakossági is az lesz.. és barátaim... EGYELŐRE MÉG HÁLISTEN: MI VAGYUNK A TÖBBEN... én szóltam..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.