A Bicskei Szó blog úgy tudja, a holnapi magyar-román focimeccs miatt is válhatott hirtelen fontossá a Keleti pályaudvarnál táborozó menekültek Bicskére (és más táborokba) szállítása.

A bicskei kényszerveszteglés oka a Bicskei Szó nem hivatalos információja szerint akár a magyar-román futball meccs holnapi megrendezése is lehet. Holnap ugyanis román szurkolók érkeznek a Keletibe, majd távoznak annak a pályaudvarnak az érintésével, ami a menekültek miatt egyébként is "telve van rendészeti problémákkal" – olvasható a blogon.

"Egyes vélekedések szerint a rendőrség csupán tömeget akart csökkenteni ezzel a taktikai húzással, hogy hagyta felszállni a félezer szír és afgán menekültet, köztük kisgyerekeket" – írja a Bicskei Szó és megjegyzik, a menekültek egyébként német útban reménykedtek, ezzel pedig "Bicskén egy politikai érdekből elkövetett hazugság bukott meg ma látványosan, nemrégiben ugyanis azt állították a gyűlöletkampány kivitelezői, hogy ezek az emberek itt akarnak maradni és a nyakunkra jönnek" – fogalmaz a helyi blog.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ezt a szadizmust-itt kb.5-6oo ember,KÖZTÜK SZÁMTALAN KISKORÚ TÖBB NAPONÁT kínzásával biztosítja a magyar rendőrség egy foci meccs sikeres lebonyolítását?-miközbe a magyar parlament éppen ennek az embertömegnek a bűnözővé nyilvánitását törvénybe iktatja-mi történik itt ,,,KI A FELELŐS ENNEK A SKRIZOFÉN HELYZETNEK A GENERÁLÁSÁÉRT?
Hellcat
Gondoljatok bele mi lesz ma...ha a meccs nem alakul jól akkor a felháborodott szurkolók egyenesen a bevándorlók felé fogják szerintem venni az irányt. Aztán akkor lesz nemulass...semmi jóra nem számítok...már a huligánok "bemelegítése" sem volt semmi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.