Megint a 3000 felé közelít a Röszke környékén érkező migránsok napi száma. Szeptember 3-án 546 gyerek is érkezett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
egyenlito.blog.hu/2015/09/03/a_kormany_addig_nem_nyugszik_mig_meg_nem_olhet_valakit?fb_action_ids=932578990111576&fb_action_types=og.likesIgen, erre megy ki a játék. Addig nem nyugszik a kormány, míg vér nem folyik. S akkor jöhet a teljes önkény. Törvényileg előkészítve.
Jozefina
A világnak fel kell sorakoznia Cameron javasla ta mögé:
"Cameron szerint a most kialakult menekültválság fő felelősei közé tartozik Aszad szíriai elnök, az Iszlám Állam nevű dzsihadista terrorszervezet "mészárosai", valamint azok a bűnbandák, amelyek az embercsempész hálózatokat működtetik. Velük szemben kell keményen fellépni, mégpedig egyszerre - tette hozzá."
Ez az egy megoldás van a menekültválság megoldására. És ezek után a jelenleg EU-ban tartózkodó menekülteket is vissza lehetne utaztatni saját hazájukba. Kivétel nélkül valamennyit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.