Lánczi Tamás vezető elemző reggel az M1-nek nyilatkozott. Járványügyi meglátásai mellett arról is beszélt, hogy Orbán nagyobb megértésre fog találni ma a prágai V4-csúcstalálkozón, mint tegnap Brüsszelben, mert a visegrádi országok sem kérnek az EU-s menekültügyi rendszerből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vazze! Hat en is latnok leszek, es pont olyan sokat fogok keresni, mint ez a hulye!
"Meglatasai" szerint 5-10 %-uk fertozo beteg! Arulja mar el ennek az uj orvosi diagnosztikanak a mibenletet, mert lassan szuksege lesz ra az orvostudomanynak Ma.o-n...

Honnan tudja ezt ez az idiota, amikor senki NEM VIZSGALJA meg a menekulteket, csak megprobaljak oket egycsomoban tartani, oszt jonapot.

Valaki megszuri oket orvosilag? TBC ellen? Hepatitit ellen? Fertozo agyhartyagyulladas ellen?
Ot senki nem vizsgalta meg nagyfoku idiotizmusa miatt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Századvég-elemző ? Igen, ő csak objektív, a valóságot reálisan tükröző megállapításokat tehet és tesz.
Ezért kapja a kormánytól, tanulmányok elkészítésére szánt, nyílt és bújtatott támogatásokat.
Hofipisti
Azért a pénzért sajnos sokan vállalják azt a fertőző betegséget, amiben Lánczi is szenved, s melynek neve: krónikus gyűlöletkeltés és mániákus megosztás. Ez az ember is hiányzott a történelem-órákról, nem hallot arról, hogy mindennek egyszer vége lesz ...
karma1
@Sziszifusz: Most vicco"sz velem? ...:o((( Mikor volt a szazadveg realis, tenyadatokkal operalo bagazs? Sztem SOSE VOLT!
silber13
Amilyen fertőző betegséget a kedves fityisz, - mint megrendelő - parancsol!! A szolgáltató külön felár ellenében a betegségnek a migránsok összlétszámához viszonyitott előfordulási százalékát külön kérésre emelheti!.-))) Elmebaj...
karma1
@Sziszifusz: No azert! Ma'n megutkoztem magamba, hogy hat Te nem vo'na' ollyan embor aki illyjesmit szo'na,...Csak tudod, nem lattam a mosolypofit a hsz-d vegen...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.