Harammal vagyis vallási tiltással reagált a Magyar Iszlám Közösség Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggeli rádióinterjújára – írta a hirado.hu.

A szervezet vezetője, Bolek Zoltán arról beszélt a lapnak: a muszlim, aki be akarja tartani a haramot, nem szavazhat sem a Fideszre, sem a KDNP-re, nem támogathatja, nem működhet vele együtt.

Bolek szerint Orbán mai interjújában nagyon ellenségesen beszélt a muszlimokról, a Korán pedig tiltja az ilyen személyekkel való barátkozást, vagy az ő segítésüket.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor most a bolek-erdo peter meccs 1-1-re all, nem? En mar annak is orulnek, ha durcasan hatatforditananak egymasnak, es mindenki elmenne a sarokba duzzogni...

A csuti geniusz egy picit elszamitotta magat: amennyire nyitott Kelet fele, annyira aradnak be rajta a "tezsvirek" a cumi csak az, hogy egy sem fog ora meg a szentfazekakra szavazni... Na. vitya, ezt ve'dd ki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bercifiu
B Zolika! Eltemetsz a büdös franca a vallásoddal együtt.
Csizmás Kond
Utána kellett keressek a szónak mert azt sem tudtam mit jelent.
Ezt a aváltozatot találtam a legrövidebbnek.
"(arab), minden tiltott, a profán használattól elvont tárgy v. hely; első sorban H.-nak nevezik a mohammedánok Mekka szent területét; Medinát is hozzávéve, a két várost együtt kettősszámban: Al-haraman (al-haramein), azaz a Két H. A török szultán egyik cime: «a haramein védője». A jeruzsálemi templom helyét is Al. H. al-serif, «a nemes H.»-nak nevezik. E szóval azonos a hárem szó, ginaikaion értelmében. azaz a háznak azon része, mely nem bárkinek hozzáférhető. A H-mal rokon a harám szó, mely ellentétben a halál, azaz a megengedett fogalmával, vallásos szempontból tiltott dolgot jelent: p. a borivás, v. más ember jószága: harám. Innen aztán az oly embert, ki más ember vagyonát elsajátitja, harámi-nak, ebből van átkölcsönözve nyelvünkbe a haramia szó."
...mivel ilyen sokoldalú magyarázata van akár kész fenyegetésnek is lehet venni.
Knapp75
@varirmag: Az általad bemásolt levél a gyűlöletet és az előítéleteket próbálja erősíteni, csak megpróbálták szépen becsomagolni, hogy többeket elérjen, ne csak a zsigerből idegenelleneseket. ;)
Szemetelő, koszos, "gyermekeiket bevonó", rendőrökkel kiabáló menekültekről ír, azaz szemét módon általánosít, majd levonja a következtetést: "Emberiség szégyenei vagytok, mert ahogy viselkedtek, az n méltó egy emberhez..."

Ez a levél ocsmány, az elején csak eljátssza az empátiát, szerencsére a végére előbukik a valódi vélemény.
Dr. Felipe
Majd akkor fosik be a csuti kanász ha dzsihádot hirdetnek ellene. Már nincs messze.
kamazuka
Elképzelem veszítenek 200 szavazatot.
Sírva összekarmolják magukat.De azt is elképzelem,hogy ez a kis közöddég a ráutaló magatartásukkal anno elfogadták hogy nem otthon vannak.
Mert otthon bármit tehetnek,de míg bármilyen vallási közösség az én adómból kap állami támogatást addíg kuss legyen!
Szeparepa-
Aztán mit tiltanak? Fidesz-KDNP-s nem mehet be egy mecsetbe? Vagy Allah nem biztosít nekik is 13 szűzlányt a mennyben, csak 12-őt..? Ja? Hogy nincs barátkozás... szerintem a legtöbb Fidesz-KDNP-s nem is nagyon akart muszlimokkal barátkozni... szóval meglesznek egészen jól ezzel a tiltással együtt is... Ezt a beteges retardált agyhalott vallási őrületet kb mikor fogja vajon az emberiség kinőni? Vagy soha? Előbb halunk ki pont emiatt az agyhalál miatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.