Bizakodó a hangulat a migránsoknál, akik gyalog indultak el a Keletiből Németország felé. Igaz, látszik, hogy az immár 3 órája vonuló emberek egyre inkább fáradnak, a menet is kezd szétszakadozni, többen néhány perces pihenőket tartanak – derült ki a Hír TV tudósításából.

A vonulók közt gyerekek is akadnak jócskán, akik a riporter szerint meglepően jól bírják a menetet, a szülők szerint egyelőre kalandnak fogják fel az utat.

Az Országos Mentőszolgálatnak és az orvosoknak egyelőre nem kellett beavatkoznia, pedig erősen tűz a nap az autópályán.

A média munkatársai azt is tapasztalták: a menekültek figyelnek arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzanak. Ezért önmaguk közt önkénteseket toboroztak, akik figyelmeztetik társaikat, hogy csak az egyik szélső sávban sétáljanak. Sőt: többen a migránsok közül vízzel kínálják az újságírókat, rendőröket.

A víz pedig a civileknek köszönhető: rengetegen visznek utánpótlást a migránsoknak, de volt olyan vállalkozó is, aki sapkát osztott nekik, nehogy napszúrást kapjanak.

Eközben a magyar kormány az Ausztria felé gyalogló menekültek miatt az osztrákok hivatalos álláspontját kéri az ügyről.

Frissítés: a menekültek azóta már Biatorbágyot is elhagyták.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Orbán legnagyobb ellensége a szolidaritás, mert meggátolja hatalomelvű birodalmának építésében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
@Ez a mi országunk: látszik a megnyilvánulásodból milyen szépen neveled a gyereked köcsög. Csak így tovább.!! csak ha lehet szép beszédre ne te tanítsd a gyerekedet. inkább menj keres mellé nevelőt mert ritka gyökér vagy. Na csá :-D
Ez a mi országunk
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
@Ez a mi országunk: Na figyu csak pubi! Vágd magad kussba, vagy ha jobban tetszik, helyezd a bagólesődet alapállásba. Ez a stilus itt nem szokás, és tudod, nem a kocsmabéli haverjaiddal vakogsz, számlálatlan feles után meg közben! Ha megérted: Maul halten!
silber13
@Ez a mi országunk: 16:38-ra: Nagyon hiányzik már neked, hogy egy békebeli csősz sóspusskájával seggen durrantsanak! Akkor tényleg vonyithatnál!:-)))
human
Orbán legnagyobb ellensége a szolidaritás, mert meggátolja hatalomelvű birodalmának építésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.