Magyarország számára rendkívül fontos volt a visegrádi négyek pénteki prágai találkozója – jelentette ki a tanácskozást követő sajtónyilatkozatában a magyar kormányfő. 

Orbán Viktor köszönetet mondott Csehország, Szlovákia és Lengyelország miniszterelnökeinek a kinyilvánított szolidaritásért, hangsúlyozva, hogy erre a jövőben konkrét formában is szükség lesz.

A jelenlegi nehéz helyzetben jól jönnek a barátok – fogalmazott a miniszterelnök, hangsúlyozva, hogy a Prágában elfogadott nyilatkozat komoly és jó nyilatkozat, amely kifejezi Magyarország törekvéseit.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mtsl
Nem, Magyarországnak kicsit sem volt fontos a találkozó.
Neked volt fontos, te geci.

orbán, engem nem veszel meg pénzért!
Én leöllek, mint a disznót, - ingyért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@human: Igen tudod az a rendőr százados aki lebuktatta őket mikor fejtették az iparvágányon az eltűnt tehervonatból az üzemanyagot, amit a máv. nem talált))))))))))
Azt nem tudom mi lett azzal az emberrel,él-e még egyáltalán???
human
@papa.49: Jó kérdés. Azt tudom, hogy az ügyeket vizsgáló bizottság elnöke már nem él és előtt sok rendőr lett "öngyilkos" egy szűkebb területén az országnak.
Havas Henrik mesélt még egy rendőrtisztről, aki a páncélszekrényből elővett egy videokazettát, amin éppen egy magas rangú rendőrtiszt felügyeli az olajos vagonokat. Szerintem még így is csak a felszínét látjuk annak, hogy milyen aljas bagázs élősködik rajtunk a rendszerváltás óta.
Szeparepa
Az nem lenne esetleg valahogy megoldható, hogy ezt az orbán nevezetű parazita hazaáruló férget, és bűnbandáját is valahogy kipateroljuk egy illegális parazita migráns hordával együtt valamelyik buszban..?
Szeparepa
Orsósviktátor roma és kun keverék, nem magyar... bevándorló, akinek ősei Ázsiából és Indiából hatoltak be, migráltak ide hozzánk... A betolakodó migránsokat pedig megindítottuk buszokkal nyugatra... akkor orsósviktátor még miért nem szállt fel valamelyik buszra?
vonotok
@mtsl: Tedd meg, csak ne reklámozd. Szorítok érted.
human
@Szeparepa: Nekem az lenne a legszebb, hogy Orbánt, családját, a vezérkart elítélnék minden mocskos ügyeik miatt és mivel úgysem várnák meg az végleges ítéletet eltakarodnának Svájcba és ott rohadnának meg a milliárdjaikkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.