A belvároson átvonuló magyar futballszurkolók közül többen petárdákat robbantgattak, üvegeket, palackokat dobáltak. A szurkolók a péntek esti magyar-román labdarúgó-mérkőzés helyszínére tartanak – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az M1 aktuális csatorna arról számolt be, hogy felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt.

Az MTI tudósítója arról számolt be péntek délután, hogy futballszurkolók több száz fős csoportja vonult végig péntek délután a Deák tértől a Károly körúton és az Üllői úton át a Groupama Aréna felé, ahol este a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzést rendezik.

Útközben a "Ria, ria, Hungária!" rigmust skandálták, petárdákat robbantgattak, a tömegből többen üvegeket, palackokat dobáltak. Egy szurkoló megsérült, hozzá mentőt kellett hívni.

A fekete ruhába öltözött csoportot a készenléti rendőrség nagy erőkkel kísérte.

Felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében péntek délután a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt – számolt be az esetről az M1 aktuális csatorna.

A tudósításban elhangzott, hogy a szurkolók egy csoportja – amely a Groupama Arénába tartott – egy élelmiszerboltból fizetés nélkül távozott.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megérdemli !
Nem sajnálom !
A fejét szakította volna le !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@eszegfu:! Ugyan azok az arcok,mint 2006-ban! Akkor is ők dúlták fel a várost! Ezeknek épültek a stadionok! Ezzel hálálta meg Viktor a 2006 balhét,hisz ő rendelte meg,Kubatov-nál!
sokanvagyunk
@eszegfu: (7:29) Rosszul lát szegény... Valószínűleg 2006-ban megsérült a szeme.
namihami
DE, ugye azért sajnálnom nem kell ezt a szegény sebesültet.
Mivel harcban szenvedett maradandó fogyatékosságot, ezért jár neki a hadinyugdíj, a sebesülési érdemrend, a családnak majd a hadiözvegyi- ill. hadiárva-ellátás.
Ennyit igazán megérdemelnek ezek a hős honvédő fiúk, akik már a Tv-székház szétverésénél is megmutatták, hogy ki a legény a csatában.
Ja, és a rendőröket ismét bíróság elé kell állítani, mert inzultálták sőt terrorizálták őket.
Bocs, a rendőrök most ártatlanok, 2015.-öt írunk és nem 2006-ot, ezek Pintér-fiúk.
eugen4402
Ugye-ugye, hallgatni kellett volna 2006-ban a fideszes Nyitrai A.-ra, és éles lőszerrel szétkergetni a csürhét, a túlélők kétszer is meggondolnák, hogy a Yardot hergeljék, vagy menjenek meccsre bírót ócsárolni...
eszegfu
@mate03: 11:03 Az még a sajnálatos, hogy nemcsak Te és én állitjuk, hogy u.azok az arcok, hanem a kormány is pontosan tudja! Mégsem teszi őket a helyükre! "Türelmes" volt velük szemben és most azt gondolták, hogy visszakapják a fociultráktól ezt a "megértést"... tévedtek.
eszegfu
@sokanvagyunk: 11:24 Rosszindulat nélkül: nem eléggé sérült meg... nem "tanult" belőle! Ujra megtette, mert még mindig azt gondolta sérthetetlen! Restellem, de valahogy nem sajnálom, mint "embertársamat"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.