Az első buszok átjutottak Ausztriába. Ott tapsolva, éljenezve fogadták az érkezetteket. A többi busz, és vonat ellenben már ismét nem indul el. Vagy mégis, mert hatalom percenként mondja mindennek az ellenkezőjét. Lázár János, Orbán Viktor, Kovács Zoltán és a többi hatalmi pokol-ügynök nagyobb dicsőségére Az az ország, amelyik egykor éppen a vasfüggöny lebontásával szerzett érdemeket Európában, sikerrel küzdötte le magát arra a szintre, ahonnan annak idején segített embereket menteni. Az akkori külügyminiszterről, a későbbi kormányfőről, Horn Gyuláról közterületet neveztek el Németországban. A mai országvezető(k)ről legfeljebb Magyarországon, és legfeljebb gépfegyverek árnyékában fognak elnevezni bármit is. De azt elmondhatja a jelen magyar vezetés, hogy ugyanúgy nemzetközi címlap-story lett, mint akkor. Nem pozitív tartalommal, nem az emberbarétség okán, nem a demokrácia egyfajta mércéjeként, de címlapra került. Magyarország igenis ott szerepel a címlapokon. Mert gyermekeket...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Tökéletes cím. Orbánék hitelesítik, miközben Pinocset hazudozik, Lézer Jani meg siránkozik.
GeoCravker
@justhpeter: Az országban nem hiszem, hogy tiz százaléknál többen támogatnák aktívan...
GeoCravker
A hivatalos magyar kommunikáció, élen Lázárral azt sugallja, hogy a németek átvertek mindenkit, és a határokat mindenki lezárta.
Gondolom a szombat hajnal óta befogadott ezrek a Lázár szerint lezárt határon szublimáltak keresztül
www.nytimes.com/2015/09/06/world/europe/migrant-crisis-austria-hungary-germany.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur&_r=0

Várom, amikor a miniszterelnöki hivatal sajtópert indít a The New York Times ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.