Az uniós külügyminiszterek szerint sincs a menekültproblémánál fontosabb kihívás az EU-ban. Október elején rendkívüli csúcs várható. Szijjártó támadta a német, görög gyakorlatot, és védte a magyar eljárást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Menj futsallozni, tettetek róla, hogy SENKI nem akarja, hogy Magyarország befogadja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arikimao
@F_Viktor: Unalmas személyeskedő fröcsögés amit nyomatsz itt állandóan, neked agyadra ment az Orbán-fóbia kispajtás!
F_Viktor
@arikimao: Ez van, mikor kifogysz a pártutasításokból?
Lopós bandánál a taplózás nem "személyeskedő fröcsögés", te szánalmas agyhalott?
arikimao
@F_Viktor: Idióta barom, akkor most hallgasd a híreket te köcsög, az osztrákok lezárják a határokat, lehet károgni! Kedvenc kancellárkád az se tudja mit csinál!
F_Viktor
@arikimao: Ó, te Isten legnagyobb barma!
Echo TV-t nézel?
Mert a hírekben ez szerepel:
"Werner Faymann osztrák kancellár vasárnap délután azt mondta, hogy lépésről lépésre el kell hagynunk a különleges intézkedéseket, és vissza kell térnünk a jogi normáknak megfelelő és emberséges, normális helyzethez.

A kancellár egy szóvivője szerint ez azt jelenti, hogy az osztrák-magyar határon ismét szúrópróbaszerű ellenőrzéseket fognak tartani, ha véget ért a menekültáradat, de konkrét időpontot nem tudott mondani."

Tudom, hogy rólad már csecsemőkorodban lemondtak szüleid, s nem volt senki aki felvilágosítson, hogy tanulni nem szégyen, de ha legalább tízszer elolvasod, akkor kiragadod a lényeget, hogy:
EMBERSÉGES helyzet és HA VÉGET ÉRT A MENEKÜLTÁRADAT!

De, hogy tanulj is valamit, hogyan kell értelmezni a politikában elhangzottakat, elárulom, hogy a kancellár ezzel azt mondta ki, mehetnek a menekültek mindaddig, míg a hamarosan megrendezendő rendkívüli EU csúcstalálkozón más döntés nem születik, vagyis halogató álláspontjával kivár, míg az EU kormányfői legalizálják az osztrák és a német álláspontot.

Így működik a világ a nem rasszista köcsögöknél!

Ezt a hírt is hallottad az Echo-n?
Börtönnel büntethetik Lengyelországban a menekültellenes kommenteket:
index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre/bortonnel_buntethetik_lengyelorszagban_a_menekultellenes_kommenteket/
arikimao
@F_Viktor: Én nem nézek Echo Tv t te véglény, csak megint az idióta rögeszmés baromságaidat olvasom, olyan hülyeségeket dumálsz hogy szörnyú,Ez az osztrák össze-vissza beszél, egyik nap lezárják a határt, másik nap megnyitják. Közben több tízezer migráns jön minden nap, akkor is ezt fogják csinálni a jövő héten, a migránsok meg itt maradnak.A magyar hatóságok próbálják őket regisztrálni, már aki bemegy a reg. táborokba! Mit legalizál az EU. nem látják mi folyik itt nálunk és európában?Ez nem rasszizmus hanem egészséges önvédelem!

Az osztrák konvojt is legális embercsempészetnek lehet tekinteni és börtönnel büntethető!

A hülyeségek irásához nem szükséges diploma!
Sok agymosott most kezd felébredni, mi is a helyzet!
F_Viktor
@arikimao: Biztos voltam benne, hogy egy ilyen sejtmassza képtelen megérteni amit írtam :-)
Tehát hol hallottad, hogy "az osztrákok lezárják a határokat", mert ugyebár a mai nap is minden vonat menekültekkel megtömve átmehetett?

Írod:
"Ez az osztrák össze-vissza beszél, egyik nap lezárják a határt, másik nap megnyitják."

S ezt hol álmodtad?
Ugyanis a péntek éjféltől, vasárnap hajnalig tartó határzár azért történt osztrák részről, mert a magyar buszok nem vitték át a menekülteket az osztrák oldalra, s a határon átgyalogló menekültek testi épsége miatt voltak kénytelenek egy rendőrautóval eltorlaszolni a közúti forgalmat.
De jöhet a te álmod!

Írod:
"Közben több tízezer migráns jön minden nap..."

Nem túlzol a 10 ezerrel? :-)
Ez megint egy hamis infó, amit csak te álmodhattál.

Írod:
"Az osztrák konvojt is legális embercsempészetnek lehet tekinteni és börtönnel büntethető!"

Persze, zárd börtönbe egész Európát, te hibbant elme!
Azért majd kérdezd meg az illetékeseket, hogy miért a seggedben hordod az eszedet, a piros pöttyök pedig mit keresnek a fejeden! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.