A Fidesz szerint amennyiben a szocialistákon múlna a migrációs krízis kezelése, akkor ma védtelenül állnának az ország határai és mindenkit beengednének az országba, az Európai Unióba.

A kormánypárt parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében Tóbiás József MSZP elnök-frakcióvezető napközben tartott sajtótájékoztatójára reagált, amelyen az ellenzéki politikus egy humanitárius tranzitfolyosó kialakítását, illetve uniós menedékkérő-regisztrációs központok, úgynevezett hot spotok létrehozását javasolta.

"Az a Tóbiás József beszél, aki fél évvel ezelőtt álproblémának tartotta az illegális bevándorlást" – fogalmaz a Fidesz közleményében.

Kiemelik, Tóbiás József és az MSZP pénteken a parlamentben is bebizonyította, hogy a "magyar emberekkel szemben a bevándorlók pártján állnak".

A kormánypárt szerint "pontosan ez a következetlen és felelőtlen baloldali bevándorláspolitika okozza a már egész Európára kiterjedő válságot, amely képtelen megvédeni az európai polgárokat, és amelynek éppen a valódi politikai menekültek a legnagyobb áldozatai".

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Gyurcsány megoldása pont 20 milliárddal lenne olcsóbb és ugyanolyan hatékony :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Gyurcsány megoldása pont 20 milliárddal lenne olcsóbb és ugyanolyan hatékony :)
Nyuszicsibe
Na kezdődik az öndicséret. Kiszólt a luk a kerítésből.
silber13
Az lehet, hogy védtelenül hagyták volna - a Fityisz retorika szerint, ámbár nem hiszem - de nem lopták volna széjjel, ami a határokon belül van, miként megtette és teszi most is ezt, ez a kutyaütő banda! Ami meg ezt a nagy hangon beharangozott ványadt pókhálót illeti, ezen röhög minden európai és a migránsok tömege is!:-)))
1magyar
Az unió megásta a saját sírját. Szét fog hullani, ez valakinek jól jön.
silber13
@1magyar: Azt a volt LGST országok nem fogják engedni! Gondolj bele, honnan fognak akkor lopni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.