De szerencsére nem így lett. Mészáros Lőrinc milliárdos rövid időn belül ismét nagyot nyerhet Bicskén, ha beigazolódik a Propeller jóslata. Megtudtuk, a településen újabb, pár ezer forinttal 150 millió alatti (tehát nem nyilvános közbeszerzésre kötelezett) meghívásos pályázat keresi hamarosan gazdáját.

Pénteken délelőtt, miközben a világ még a Bicskén veszteglő menekültvonatra figyelt, a helyi képviselőtestületnek akadt ennél fontosabb dolga is: a hat éve átadott tanuszoda energetikai korszerűsítésére terjesztettek elő javaslatot.

A kormány a tervek szerint hamarosan Európai Uniós hátterű pályázatot ír ki önkormányzati uszodák megújuló energiaforrással való ellátására.

A pályázati kiírás még nem jelent meg, de a folyamat hátterét jól ismerő informátorunk szerint a munkáért három cég indulhat majd, ezek közül az egyik a felcsúti polgármester családjának új vállalkozása, a két hónapja alapított Fejér B.Á.L. Zrt. lehet, a másik két építőipari cég forrásunk szerint "eleve esélytelen induló lesz".

Ha a korábbi, hasonló módszerrel elnyert iskolafelújítás után Mészárosék új cége is győzni tud a szomszédos településen, az azért is pikáns lesz, mert a Fejér B.Á.L. Zrt.-ben tulajdonos Mészáros Lőrinc lánya, Beatrix is, akinek egy ideje a bicskei fideszes polgármester öccse a párja.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha Orbánt, Mészárost, Garancsit, Simicskát, Rogánt, Habonyt, Vajnát nem lehet törvénytelenségen kapni, akkor itt komoly gond van a törvénykezés azon részével, ami elvileg az átláthatóságot és a korrupció mentességet lenne hivatott biztosítani. Bárki is kerüljön hatalomra 2018-ban, ha ezt úgy hagyja, hogy továbbra is törvényesítve lehet milliárdos közpénzekhez juttatni haverokat, akkor ennek az országnak nincs jövője.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Hellcat: még hogy mutyi,már a kárpótlást is rájuk szabatta a zorbán-az Antal betegágya alatt is kotorászott az egész pereputty-mai napig is nyalja a fia és a Boros papa seggét.
Nem véletlenül nyíratta ki az MDF maradékát is.Mára már a jobbik vona fele is le van ütve-a radikális fele pedig Ü-MAGA.VELE IS SZAVAZ,EGYÍ A CÉL.
karma1
@bagira: Lehet, hogy a polip rovideletu, de neki pont eleg a repetitiv eletciklusara... :o)))
Obuda
@mate03: Sajnos ez az ország szo szerint Patho Pál országa...
kukac50
A migránsok ellátására kapott uniós pénzt nem a migránsok ellátására költik hanem Orbán a csicskájának adja,úgyis előbb utóbb az Övé lesz.
evacica
Arra lennék kíváncsi, hogy ez az Orbán kegyéből lett milliárdos hogyan jótékonykodik, mellesleg a mi pénzünkből amit magáévá tett a barátja jóvoltából? Gondolom sehogy vagy ugy mint a barátja! sehogy!!
human
@evacica: Pont ez jár nekem is a fejemben. Természetesen a cége az adója egy részét a felcsúti futball akadémiának ajánlhatja fel, aminek ha jól emlékszem pont ő az elnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.