Hiába nem tetszik Európának, ilyen pocsék népszaporulat mellett mindenképpen bevándorló tömegekre van szüksége, különben pár évtizeden belül komoly bajok lesznek a nyugdíjrendszerrel, a költségvetésekkel, és oda a híres jóléte is. A bevándorlók viszont komoly gazdasági potenciált jelentenek, mondják is sokan: rá kellene kapcsolni az integrációval. Vén Európa Az európai vezetőknek leginkább azt kellene megértetniük a választóikkal, hogy bevándorlás nélkül az Európai Unió népessége drasztikus mértékben csökkenni fog ebben az évszázadban. Az uniós országok termékenysége ugyanis olyan alacsony, hogy még a lakosságfogyás pótlása sem biztosított. A ránk váró népességfogyás miatt pedig a legégetőbb probléma pár évtizeden belül az lesz, hogy minden EU-s országban összezsugorodik az aktív réteg, s nő a nyugdíjasok, illetve azok aránya, akiket e mind kisebb termelő rétegnek kell eltartania. Európa lakossága most 505 millió. Ha megállna a bevándorlás, 2050-ben 465 millió lenne, 2100-ban...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
a magyaroknak meg lenne most az a lehetőségük, hogy első kézből próbálják a normálisabbját meggyőzni arról, hogy maradjanak az országban...dolgozzanak éljenek ott...de tesznek rá...inkább a hőbörgés...később meg jön majd a rinya, hogy persze a németek csak a selejtet küldték vissza...de kérem szépen a magyarok engedték oda az értelmesebbét...akkor ki is a hülye?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Freewolf
Az integrációt amúgy is már ragyogóan elvégeztük a cigányokkal kapcsolatban. Jöhet a következő problémás csoport!
bundi
@Freewolf: na de komolyan...ha nem tetszenek minek hívjátok őket?
"“Magyarország nyitott és barátságos ország”
– mondta a miniszterelnök. A befektetők, akik munkahelyeket hoznak ide, a barátaink. Magyarország biztonságos is, és vannak nemzetközi ügyvédi irodák is Budapesten."
"“Szeretnénk, ha önök beleépülnének a magyar gazdaságba”
– mondta a magyar miniszterelnök.

“Aki bezárkózik a mai világban, az vesztes lesz”
– tette hozzá, csak a baráti kapcsolatokat építő országok lehetnek sikeresek. “A mi sikerünk egyik záloga az önök világával való együttműködés”, zárta beszédét Orbán."
kíváncsi lennék mennyi pénzért csináltok segget a szátokból...csak kb..nem kell konkrétan az összeg...
wagabund
tessék az ide irányított bevándorlókat elküldeni dél-baranya, és baz megye néhány cigánysorára lakni..

aztán meglátjuk..
brüsszelben mijalófaszt képzelnek rólunk? nem tudják, hogy nálunk a cigányságot kellene egy kicsit feljebb emelni, munkát adni nekik..

mit csinálnak az oda kivezényelt képviselőink?
1magyar
Azért van munkanélküliség mert "hiányzik" ide a sok nyúl módra szaporodó segélyes? Mekkora ökrök élnek itt eu-ban tényleg.
Nekünk sincs munkánk, de a nyakunkra telepítenek pár 10 milliót.
bundi
@wagabund: ők vinnék is...csak orbán nem engedi...mert még több pénzt akar ezzel kizsarolni...szerinted mi a fenéért blokkolják a keletit a rendőrök...
bundi
@1magyar: bocsi nem én fényezem magam rekord alacsony munkanélküliséggel és az unio legdinamikusabban bövülö gazdasàgàval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.