Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter Párizsban azzal védte a kormány menekültügyi álláspontját, hogy azt mondta, Magyarország 2013-2014-ben ezer keleti keresztény családot befogadott Irakból és Egyiptomból, a nyilvánosság kizárásával, és a magyar állampolgárság megadásával. Ezen kívül megismetélte Orbán Viktor szavait, miszerint ne jöjjenek ide menekültek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nem is tudtam hogy titokban embercsempészettel is foglalkozik a kurmány. Mindig meg tudnak lepni valami cukisággal.
Gondolom az állampolgárság mellé azt is megmondták nekik hogy hova kell tenni az ikszet. Akkor most melyik párt is lát potenciális szavazókat a migránsokban? Lánczy náczi mintha tegnap a baloldalra akarta volna áttolni ezt a szart is.
lampa laz
Szerintem az egész egy nagy hazugság, hogy dölne szét a va...ga a kebabtól...
justhpeter
Az egyiptomi keresztények befogadásához nem kellett nemzeti konzultáció ? Azok nem terroristák ? Vásároltunk keresztény szavazókat ?
Vagy, ami még rosszabb, Balog csak hazudozik mint a gazdája ?
human
Csapjuk hozzá a pénzért eladott magyar állampolgárságokat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.