Rendőrre támadt egy illegális bevándorló Kiskunhalason, a Gábor Áron laktanya területén lévő gyűjtőponton kedd este – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-t.

Árvai Edina közleménye szerint az illegális bevándorlók a megítélésük szerint lassú ügyintézés miatt hangoskodni, elégedetlenkedni kezdtek, majd egy férfi kilépett a több száz tagú tömegből és rángatni kezdte az egyik rendőr ruházatát.

A rendőr testi kényszerrel fékezte meg a támadót, majd tolmács segítségével sikerült megnyugtatni a tömeget.

A 25 éves szír állampolgárt őrizetbe vették, és hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek ellene.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
És az őrizetbevétellel egyszerre lehet meghozni az ítéletet is rabosítással egybekötve - örökre kitiltva Magyarországról!
wagabund
mi keressük magunknak a bajt...egyszerűen el kell fordulni amíg felszálnak a vonatokra, megvárni míg a kijárati jelzőn túlér, aztán lehet ártatlan szemekkel csodálkozni...-jé, hová lettek? csak nem elmentek? ó be nagy kár, pedig úgy a szívünkhöz nőttek...

ez sokkal egyszerűbb, olcsóbb, mint szarakodni mindenféle írott malaszttal...a rendőrök is tönkremennek, az ország is...
majd Orbán eladja junkennek, hogy a franc tudja mikor, de elszöktek... oszt jónapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.