Alig pár napja rázta meg az internetet egy felvétel, amin egy szlovák rendszámos Porsche-tulaj halálosan megfenyegetett két magyar nőt, mert felvett a kocsijába egy megfáradt menekült családot.

A DK feljelentést tett emiatt, mint írták, “elvárják a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézre kerítéséért.”

A 24.hu értesülése szerint nemcsak, hogy megvan a "bátor" porsches, de maga a TEK csapott le rá.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Horizont: És a bajer zsótinak miért volt szlovák rendszáma a szocialista kormányok alatt? Hogy ne kelljen adót fizetni!
Mert: minél rosszabb, annál jobb!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Peller Anikó: Azt akarja mondani, hogy ez a derék ,,igazmagyar" legalább tett valamit a válságkezelés érdekében, miközben Eu vezetők csak balfaszoskodnak?
Peller Anikó
Nem, semmiképpen, a csávó nem tett semmit a válságkezelés érdekében, de a vezetőink balfasok. Csak azt akarom mondani, hogy sokkal, sokkal súlyosabb atrocitások várhatók akár már most is, de ha ezt az őrült inváziót nem sikerül lefékezni, akkor nemcsak atrocitások lesznek hanem háború, öl és jajve székelés. És akkor egy ilyen beszólás a helyére kerül, a feledésbe.
netudki89
A Porsche tulajának a fejét egy kicsit beleveregettem volna a motorháztetőbe, a kurva anyját az ilyennek.
netudki89
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
netudki89
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@Peller Anikó: 10:23 Azért azt nem árt tisztázni: itt mindenki elmondhatja a véleményét, ami nem a másik "leugatásá"-t jelenti! Valószinüleg nem értetted meg, amit irtam... ha egy magyar "hazafi" inzultál 2 magyar nőt, az szerinted rendben van, csupán egy "bolhányi" dolog? Tényleg elfogadható, normális dolog... szerinted. Mit vársz a menekültektől, vagyis milyen viselkedést, ha az egyik magyar nekimegy a másik magyarnak csupán azért, mert eltér a véleményük a menekültekről... az egyik segiteni akar, a másik viszont "leorditja a hajat a fejéről". Ez is egy atrocitás! Akkor jól gondoltam: nagy kár, hogy nem Téged "talált" meg ez a bátor, hős hazafi... és most nem kérek elnézést sem! Ha esetleg válaszolnál, ugy kérlek nekem cimezd, ne csak ugy általánosságban irjál, mert nem biztos, hogy elolvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.