Egy csoport szíriai menekültet tartóztatott fel a szlovén rendőrség csütörtök hajnalban a magyar határ közelében, Lendva környékén, miközben az autópálya mentén Ausztria felé gyalogoltak.

A tizennégy menekült illegálisan lépte át a szlovén-magyar határt, hogy Ausztriába, majd azon keresztül Németországba jusson.

A lendvai rendőrkapitányságon ellátták őket élelemmel és vízzel, majd a szlovén idegenrendészeti törvények értelmében visszatoloncolták őket Magyarországra – közölte a muraszombati körzeti rendőrkapitányság szóvivője. Hozzátette, hogy egyedi esetről van szó, nem nőtt a Szlovéniába érkező menekültek száma.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Főlökött
Toloncolni fognak ide még többet is !

Az izgis dolog ott kezdődik, hogy nálunk regisztráltak. Mi pedig visszadobhatjuk oda, ahol felfüggesztették a regisztrációt, ha úgy nyilatkozik a szentem, hogy onnan jött.

De szép is lesz, mindenki rugdossa vissza - szabadul a fiktív menekültektől, mely a csipet - csapat 50-60%-a csak gazdasági bevándorló, nem is menekült.
Akkor majd kíváncsi leszek, hogy-hogy nyilatkoznak, mennyire szép és jó hely, ahova jöttek. Addig viszont sok víz fog még lecsordogálni a Dunán.
Bercifiu
Nekünk is ezt kellett volna csinálni az első pillanattól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.