Vizsgálat indul az állatkerti jeleneteket idéző röszkei ételosztási módszerrel kapcsolatban. A helyi menekülttáborból kiszivárgott videót tegnap este mi is közzétettük, ezen az látszik, hogy a rendőrök zacskóba csomagolva hajigálják a migránsok közé az ételt.

Az ORFK sajtótájékoztatóján a rendőrség szóvivője péntek reggel elmondta, hogy a felvétel nyomán a készenléti rendőrség parancsnoka tényfeltáró vizsgálatot rendelt el.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
@wagabund: 16:43 Őszintén remélem, hogy a gyerekek tényleg nem fognak emlékezni ezekre a dolgokra. De sajnos a tudatalattijuk akkor is müködni fog... pl. 14 évesen még éjszaka bepisilnek, stb... tapasztalatból tudom. Azt gondolom, hogy a valódi áldozatok minden negativ cselekedetben, történésben a gyerekek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Az egész jelenet úgynevezett mit éhes oroszlánok etettetése.
Borzalmas és undorító.
kukac50
Félnek a rendőrök,hogy nem mernek közéjük menni és kézbe adni a kaját?
Ha félnek menjenek közmunkásnak,ott majd tanulnak emberségességet.
Dr. Felipe
Hiszen rezsibohóc már kivizsgálta. Minden a legnagyobb rendben. Csak azért dobálták be a csomagokat hogy szétválasszák a szíreket az afgánoktól. FideSS birkáknak ennyi magyarázat elég is.
teuton
@sentinel216: Ezt a hirt kurucinforol vagy a Magyar Idökböl vetted? Vagy szemelyesen ott voltal segiteni a buszozasnal?
sentinel216
@teuton: Megpróbálok körülírni egy testületen belüli titkos infót. Magam nem voltam ott, de akik ott a táborokban dolgoznak, nekik is van családjuk. Van aki közel egy éve felváltva dolgozik Szeged, Kiskunhalas, Röszke befogadóállomásokon. Ők végzik a regisztrációt. Személyi adatok, ujjlenyomat, buszra szállítás. Ezek az egyenruhások néha hazajönnek és ha nem is sokat - mert tilos -, beszélnek az ottani állapotokról. Érthető? Kurucot nem olvasok, magyar időket azt sem tudom eszik, vagy isszák.
teuton
Nekem is meselt a sogorom unokatestverenek a szomszedja valamit... Tök hiteles info, mindenki hiheti!!! Csak ne terjeszd, mert tilos, testületen belüli titkos info!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.