Már szinte a közpénz menetrend szerinti lopásáról is elfelejtkezett, annyira harcolni van kedve. Na jó, azért csurgat a családi saját lábon állás megsegítésére is az adóforintokból, de igazán sokat most a menekültek ellen költ el az állam pénzéből – értelmetlenül. Plakát, kerítés, konzultáció. És ezzel vége is. Ezek mind csak a háború előkészítését szolgálják, az igazi tombolás majd csak akkor következik be Orbán Viktor számára, mikor kedvére játszhatja a menekültektől való megvédés hős lovagjának szerepét a nagyvilág előtt.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Nagyon jó ez a cikk! A szerzőnek tökéletesen igaza van.
micfild
Nagyon jó ez a cikk! A szerzőnek tökéletesen igaza van.
Toby
@micfild: Bizony, kiválóan látja "bandita" !
libellle
Egy probléma lessz. A szerepét eljátszotta mindenki tisztában van elme állapotával. Esetleg ott Magyarországon hisznek neki még a mosottagyúak.
DR Eric CARTMEN
A jövő évi orvosi NOBEL díjat Franz Steinhard grazi elmeorvos kapja "FÜLKEFORRADALOMTÓL A MENEKÜLT FELKELÉSIG, avagy egy háborodott elme sziporkái" című tanulmányáért., amelyet egy meg nem nevezett ápoltjuk története alapján írt.GRATULÁLUNK !!!
justhpeter
@DR Eric CARTMEN: Gratulálok az új Nobel-díjasnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.