Felcsúton van 1400 láthatatlan ember. A Puskás Akadémia szombaton hatkor fogadta a felcsúti Pancho-arénában a szombathelyi Haladást. A Felcsútnak sajnos nem sikerült nyernie, otthon is csak egy 1-1-es döntetlent tudtak elérni a bajnokság 2. helyén álló Haladással szemben. De a legviccesebb az egészben, hogy a Nemzeti Sport élő tudósítása szerint csak 800 néző követte a meccset a stadionban, viszont a hivatalos statisztikába már 2225 néző került. Ez háromféleképpen lehetséges: A Nemzeti Sportnál véletlenül elgépelték, és 2225-öt írtak a 800 helyett. A Puskás a 800 helyett 2225 nézőt jelentett le. 1400 láthatatlan drukker nézte a meccset a Pancho-arénában, akikről a Nemzeti Sport tudósítója értelemszerűen nem tudhatott, de a Puskás nyilvántartásában természetesen szerepeltek.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Tudjátok mikor lesz telt ház Orbán stadionjaiba??
Ha, a migránsoknak ott alakítanak ki tranzitvárót!!-:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
a 800 közül 790 felfújhatós gumidrukker.
Macskaszem
Pedig állitólag a környékbelieket ingyenbuszokkal szállítanák a meccsre, de úgy látszik így sem kell. Félek, eljön a nap, amikor bértapsolók, bércöffögők mintájára a bérszurkolókat is nekünk kell megvenni.
bencemacska
@zöldszem: Én ezt már javasoltam, de fütyültek rám!
papa.49
@zöldszem: Bár már látnám, legalább volnának benne nem csak lasszóval lehetne embert fogni)))))))))))
Toby
Nincs itt semmi csoda ! A reformok is úgy pörögnek, hogy nem győzik hűteni, az "új időszámítás" - ámítás ! Minden mutatót alapból kettővel, vagy hárommal megszoroznak !
justhpeter
Értelmetlen vita, mintha a 2 225 néző olyan sok lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.