Magyarországon ma már nem szégyen fasiszta eszméket hirdetni, fasiszta történelmi alakokat rehabilitálni. Szégyen viszont mindezt nyíltan a nevén nevezni. Ha valami úgy megy, mint egy kacsa és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az kacsa. Ha valaki úgy beszél, mint egy fasiszta, úgy cselekszik, mint egy fasiszta, az még nem biztos, hogy fasiszta, az csak nem kacsa – magyarázzák felháborodottan a magyar széplelkek és az igazi liberálisok, akik szeretik a dolgokat előbb definiálni és csak utána bevenni, vagy kiköpni. Amíg valamit nem definiáltak, rendesen körül nem írtak, pontokba nem szedtek, disszertációt, vagy doktorit nem írtak róla, addig az nem is létezik. Nincs joga létezni és nincs senkinek joga arról beszélni. Orbán nem fasiszta, nem náci, mert van még néhány pont, amit nem teljesít ahhoz, hogy a definíciónak teljesen megfeleljen.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem ! Orbán nem fasiszta, hanem egy illiberális, paranoiás idegroncs ! Hogy ez a díszpéldány mi a lóf@szt tanult Oxfordban, az nagy rejtély !
justhpeter
Nem ! Orbán nem fasiszta, hanem egy aljas, megélhetési tróger. Egy istentelen emberke, akinek két istene van: a pénz és a hatalom. A fasisztoid ideológia csak a céljai eléréséhez szükséges, de a célba érés után ezt is megtagadja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.