Úgy tűnik, elhamarkodottan írtuk délben, hogy mi mutatja meg legjobban a mai Magyarország állapotát. Azóta történt ugyanis egy s más, például – és most kapaszkodjanak meg egy rózsavíz illatú Magyar Hírlapban – Bayer Zsolt és a Békemenet baráti kör utcára ment a gyűlöletkeltés ellen!

A vasárnap délután ötkor kezdődött tüntetést a Magyar Narancs szerkesztősége elé celebrálták, amiatt, hogy a lap legutóbbi száma olyan címlappal jelent meg, amin az egy-igaz-Orbán Viktort szögesdrótból font Hitler-bajusszal ábrázolták. És ez a felszólalók szerint gyalázatos.

Bayer Zsolték tüntettek a gyűlöletkeltés ellen :DDDD

Egyébként szerintünk is az, de hát szerintünk Bayer Zsolt is gyalázatos, mégsem alszunk tőle rosszabbul.

A tüntésen beszélt több ilyenkor szokásos "jobboldali gondolkodó", akik a gyűlölködés-ellenesség nevében jól elhordták mindennek a Magyar Narancsot. Csizmadia László CÖF-elnök volt talán a legszelídebb, ő futottak még kategóriának nevezte a lapot és azt követelte a szerkesztőségtől, hogy mondjanak le. Huh.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ilyen az, amikor a görény beszél az illatról !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ilyen az, amikor egy vicc nagyon ízléstelenre sikeredik...
Ez nem gyűlölet keltés, hanem egy orbán kritika. De hát a mestereknek mondjam?
Yoda69
bayer es a bekamenet a gyuloletkeltes ellen? Na ne. A fideSS egesz politikaja a gyuloletkeltesrol szol. Ember egymasnak ugrasztasanak. Arkok asasanak, es az egesz magyar tarsadalom romba dontesenek. bayern jobban tenne ha mely kussban maradna.
Csizmás Kond
tüntettek az Együtt – a Korszakváltók Pártja :DDDDD
...ugyanaz a szar
nezelodo
Valamikor közmondássá vált a pénzért kapható hölgy és a kezében tartott liliom ellentmondása. Mára a politikában simán megfér egymással a két dolog, de ebből a társaságból még így is kilóg a habzószájú Zsoltika.
solidedge
Bayerék azért tüntettek, mert a gyűlöletkeltés az ő privilégiumuk, más ne éljen vele. Tervbe vette, hogy le is védetik a jogot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.