Orbán fasisztái lejöttek a netről és az ócsk kis portálokról, kimenetek az ucára, ahol végre kimondatták Bayerrel, amit gondolnak és ettől boldognak és erősnek érezték magukat.  Faji fegyvert kiáltottak a kis magyar neofasiszták vasárnap Bayer Zsolt mocskos szájával a Magyar Narancs székháza előtt, mert a lap szögesdrótból font Hitler-bajússzal ábrázolta a vezérüket, Európa legutáltabb politikusát, Orbán Viktort. 2015. szeptember 13. úgy vonul be majd a magyar történelembe, hogy évtizedek vészjósló csendje után ezen a napon először lehetett nyílt faji uszítást hallani egy magyar kormánypárt által üzemeltetett és állami pénzekből finanszírozott társadalmi szervezettől, amely a jelenlegi magyar kormány támogatását tartja küldetésének, és így közvetve a magyar kormány nevében uszít véres szájjal az Európai Unió, Magyarország szövetségesei, elsősorban Németország, a szomszédos Ausztria, valamint az Egyesült Államok, összességében a demokratikus nyugat ellen.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
@Aki Én: Hagyd csak, kár a fáradtságért. Tudod, úgy működik, mint egy magnetofon.
Visszamondja amit a pártirodán rögzített felvételmódban. És már annyira elhasználódott a mágnesszalagja, ezért nagyon óvatosan kell bánni vele, mert a Liberálbolsevik-részeknél "állandóan bekaphatja"!
:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Freewolf: ,,NO CONTACT" Elvesztetted a fonalat? Nem zárták le a határt, de átmenetileg ellenőrzést vezettek be?
Az a baj veled, hogy egyszer valami rendszerhiba okán eldöntötted, hogy hiszel egy politikusnak. Nem tudni miért, de orbánt választottad. Azóta nem nézel fel, és nem látod mi folyik itt. Pedig ez a hozzáállás nagyon káros. Az a baj, hogy annyira benyelted a csalit, hogy már a seggeden is kilátszik.
sentinel216
@Freewolf: Merkelnek nem kellett volna meglépnie az ideiglenes határ ellenőrzést, ha a kegyelmes balhátvéd - az első menekült megjelenésekor - elfogadta volna az Unió segítségét. Felajánlottak embereket, technikát, járműveket, infrastruktúra kialakítást a németek, franciák, osztrákok, még a lengyelek is. Orbán azt mondta, Magyarország egyedül is elbánik a problémával, csak pénzt küldjenek. Annak pedig ellenőrizhetetlen az útja, kinek az offshore számláján landol. Úgy látszik jutott a bayernek is, hangulatkeltésre.
Jankó123
@Aki Én: Hagyd csak, kár a fáradtságért. Tudod, úgy működik, mint egy magnetofon.
Visszamondja amit a pártirodán rögzített felvételmódban. És már annyira elhasználódott a mágnesszalagja, ezért nagyon óvatosan kell bánni vele, mert a Liberálbolsevik-részeknél "állandóan bekaphatja"!
:-)))
silber13
@Freewolf: " Hogy merészel előbújni a pöcéből valaki ilyen uszítással? " Ugye ez a kérdésed önmagadra értendő?:-))
Sziszifusz
@Freewolf: 12:35
Igazad van lehet, hogy Orbán valóban nem bajuszos fasiszta, de ettől függetlenül van elég vaj a fején.
Freewolf
@silber13: Nem magamra értettem, hanem arra a liberálmajomra, aki ezt a förmedvényt elkövette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.