A Jobbik szerint sem kvótarendszer, sem visszatoloncolások alapján nem szabad egyetlen migránst se beengedni az országba, hosszú távon letelepíteni, integrálni pedig pláne nem. 

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt országgyűlési frakcióvezető-helyettese hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányt: tegye egyértelművé, hogy fogad-e Nyugat-Európából visszatoloncolt migránsokat.

Kijelentette: a nyugat-európai hatóságok már több mint húszezer esetben jeleztek ilyen szándékot, miközben eddig kevesebb, mint ezer embert már ténylegesen vissza is toloncoltak. Hol vannak ezek az emberek? Mi a sorsuk? – tette fel a kérdést.

A Jobbik arra is felszólítja a kormányzatot: valljon színt, mit kíván kezdeni a kvótaszerű megoldások ötletével. Ha a kormány nyitottságot mutat erre a megoldásra, a párt ügydöntő népszavazást kezdeményez ennek megakadályozása érdekében – szögezte le.

Kérdésre közölte: a honvédség határra vezénylését pártja támogatja, a kormány kétharmados parlamenti támogatást igénylő javaslatáról azonban csak a módosító javaslatok tükrében foglalnak állást.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ki az a barom menekült aki itt akar letelepülni mikor innét a magyarok is menekülnek családostól aki csak teheti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@levarosbukta: Most kizárólag a dolgozni akarókról beszélek. Azt is tudomásul kell venni, hogy egymillió adófizető már nyugaton van. És bizony hiányoznak a gazdaságból.
csa-csa
@vonotok: semmi kifogásom sem fekete, sem kinai, semmilyen idegen orvos ellen! sőt! mindegy ki gyógyít meg ha betegek vagyunk. még mindig nem ezen van a fő hangsúly!
csa-csa
@lópicigáspár: ne lovagolj már ezen! itt is van színesbőrű orvos és nagyon szeretjük. nem a orvoskérdésen van a hangsúly!
csa-csa
@lópicigáspár: rendben. nem elsősorban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.