Migránsok megrongálták a műszaki határzárat kedden reggel, a röszkei átkelőhöz közel – hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

A 16 tagú csoport tagjai először a gyorstelepítésű drótakadályt, majd a három méter magas drótkerítést is átvágták, és átmásztak azon. Az ott járőröző rendőrök elfogták, majd előállították őket – hangzott el a műsorban, ahol arra is emlékeztettek: keddtől a korábbinál szigorúbb szabályok vonatkoznak a határzárat megrongálókra.

Az M1 tudósítása szerint néhány száz méterre a röszkei átkelőtől vágták át a kerítést, a gyorstelepítésű (NATO-)drótakadályra pedig rongyokat terítettek, hogy sérülés nélkül tudjanak átjutni azon.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mert mire számítottak, érdekelni fogja őket a törvény? Ha eddig is foglalkoztak volna vele, a határátkelőkön jöttek volna! Megjegyzem, ennek a vasszigornak akkor lenne értelme, ha ott helyben rabosítanák és már zavarnák is őket vissza, ahonnan jöttek, egy 10 éves kitiltással az országból! Persze a homlokukra valami ügyes stemplit rányomni, hogy már messziről látsszon, már egy sansz elúszott!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@teuton: Mi bajod van a kuruc infóval? Minden cikknél meg van nevezve a forrás munka, hivatkozás meg adva a külföldi oldalakhoz , ahonnan idéznek. A legkorrektebb hír forrás amit eddig olvastam . Ja hogy nem tetszik amit írnak, nekem sem . Idióta Európai jogászkodással nem vesztük észre ezek mások, igen is ott vannak köztük a terroristák , ez erről szól . Mi meg emberbaráti dumával bevesszük a muzulmánok cselét, fegyvertelenül , mi? Kés van náluk ezeknek más fegyver a torok elvágáshoz nem nagyon kell. A többit meg beszerzik itt!
teuton
@Tekla: Nagyon jo infoid lehetnek a titkosszolgalatoktol... A nemet BND vezetöje elmondta, hogy a közel 200000 szir menekült között idaig meg 1 (!!!) terroristagyanusat sem sikerült talalni. MO-on hany szir menekült van es mennyi közöttük bizonyitottan terrorista?
Tekla
@teuton: akiről ma még nem tudjuk , hogy terrorista , azok esetében várjuk meg még robbantgatnak? Előre való gondolkodás, gondoskodás az ország békéjéből, ez nem egyeztethető össze a liberális nézetekkel?
Egyszerűen azt nem értem, hogy mit fogunk itt csinálni ennyi emberrel, ha visszafelé jön. Mert regisztráció nélkül nem kellenek senkinek!

Aki betöri a kerítést és bejön az eu előszobájába hozzánk , azt ellenőrzés nélkül engedjük át a házunkon, mert a hálószobába igyekszik?
Vagy már nem vagyunk európaiak?
Azt sem értem, hogy a Szlovénok nem engednek oda egyet sem, a Csehek sem. Brüsszel is kéri a védelmet a Horvátoktól.
Itt mindenki megvédheti magát csak mi nem? Ne jogászkodjunk már eu módra , amikor ekkora a baj.
teuton
@Tekla: Ha nem akarsz egy jogallamban, egy EUROPABAN elni, akkor nyugodtan költözhetsz Orbanisztanba, valahol Azsia közepen, az azeri testverek melle! De ha szerinted csak jogaszkodas az egesz, nem kellenek törvenyek, akkor miert ne vehetne el töled barki barmit? Nem lenne büntetendö, hiszen az csak jogaszkodas! Egyebkent amig pedig az EU adja a penzt, addig kuss van, ha nem tetszenek az Eu-s törvenyek, akkor vissza kell fizetni es kilepni!
teuton
@Másik: A magyarok pedig keszsegesen fuvarozzak öket az osztrak hatarra, naponta akar több mint 10000 embert. Az osztrak hatosagok mindenfele ertesitese es EU-törvenyellenesen, regisztracio nelkül...
Tekla
Teuton: Nem a jogállamiságról van szó , hanem az agyon jogászkodásról.
A tíz parancsolat helyett, ma már köbméternyi szabály van, lassan arról is , hogy mikor lehet wc-re menni. Mért kell az emberek életét ennyire megnyomorítani , ezzel az agyon szabályozással ?
A mi időnkben mindenki vigyázott magára, nem kellet külön megkötözős rendelet! (bizt.öv) Együtt fürödtünk a kacsa úsztatóban a tehenekkel, semmi bajunk nem volt, most ahol víz van ott tiltótábla is.Bukósisak nélkül lehetett motorozni.
Gyerekek szabadon vonultak a településen , ahol valami rosszat csináltak bárki rájuk szólt , egész nap elvoltak felnőtt kísérő nélkül. Természetesen a nagyobb vigyázott a kicsire , a felnőttek dolgoztak. Sokat , nagyon sokat, de nem kellet idegeskedniük a csörgőóra, meg a rohanás miatt, amikor kész lesz kész lesz, nem volt kötbér, határidő. Bár mindenki igyekezett megtenni a tőle telhetőt. Pénz sem kellet ennyi , a kaja szinte ingyen volt az ólban, a baromfi udvarban és a kertben. A répát becserélték cukorra. Akinek sok volt valamiből, át vitte a szomszédnak, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.