Mi sem mutatja jobban a kormány szimpátiáját a TV2 felé, minthogy tegnap éjszaka maga Orbán Viktor adott nekik interjút hosszú idő óta először. Andy Vajna mindenestre szándékát fejezte ki a csatorna megvásárlására – állítja a VS.hu.

A Vajna tulajdonában lévő Magyar Broadcasting Co. Kft. hétfőn szándéknyilatkozatot fogalmazott meg a TV2 Média Csoport Kft. megvásárlására. Az ügylethez egy osztrák tulajdonú magyarországi banktól vesz fel hitelt, a szerződéskötés csak ezt követően várható – számolt be a lap.

A pontos vételárról nem lehet tudni, de mivel a csatorna évek óta veszteséges, ezért mindössze néhány milliárdról lehet szó. Igaz, hamarosan megfordulhat a tendencia – hála egy születőben lévő kormányrendeletnek.Utóbbi arról szólna, hogy a kábeltévé-szolgáltatóknak terjesztési díjat kéne fizetnie azért, hogy kínálatukban tudhassák a kereskedelmi tévécsatornákat. Jelenleg ugyanis ezt ingyen tehetik meg.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Amíg mindenki a migránsokkal van elfoglalva addig a maffia terjeszkedik a háttérben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Desischado: Majd jönnek a milliárdokért ,,gyártott,, műsorok, a hazugovics még mindig azt hiszi rajta kívül mindenki hülye, a helyzet az hogy egyre többen jönnek rá a piszkos átveréseikre)))))))))
human
@Dr. Felipe: Ezek a versenyszférában labdába sem rúgtak volna. CSak ugye a nép 2010-ben 2/3-ot adott Orbánnak, az meg nem élt a felhatalmazással, hanem visszaélt, és meglátta a milliárods gazdagodás lehetőségét. A haverokat, pártkatonákat nem azért teszi gazdaggá, mert ennyire rendes, hanem azért, hogy ne akarják őt megbuktatni, ki legyen fizetve a hűségük.
karma1
Majdnem eldobtam a laptopomat, amikor meglattam a horcsogfejurol ezt a foto, a premmel a nyakaban... Ugy latszik, kell a gyemantboltnak az ingyen hirdetesi felulet,...:o(((
magyarbakancs
"Andy Vajna jelezte: megvenné a TV2-t2
Jelezném én meg vennék neki nyakbavaló többit nem írom le.
evacica
Telik a mi adófizetésünkből erre is neki, Orbán jóvoltából. A kegyenceknek mindent a nép pénzéből!
Mézike
@papa.49: Hú baxki... fütyiszé?
Minek neki két fütyi? Eggyel már nem tud damuroland mód teljesíteni?
Hú de utálatos vagyok néha...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.