Kim Lane Scheppele szerint itt az idő, hogy az uniós döntéshozók alkalmazzák az Európai Unióról szóló szerződés hetedik cikkelyét. Egyszerűbben fogalmazva: Scheppele szerint itt az idő, hogy az EU megvonja a szavazati jogot Magyarországtól, mivel Orbán Viktor "rendőrállamot épít" és a saját állampolgárai szabadságát is korlátozza legújabb lépéseivel. 

A Princeton Egyetemen tanító szociológia- és nemzetközi kapcsolatok-professzor ezúttal a politico.eu-n fejtette ki véleményét a magyar helyzetről. Scheppele a magyar ügyek egyik legismertebb amerikai szakértője, és nem először kritizálja az Orbán-kormányt.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@Freewolf: "...Ez a ballib banda viszont folyamatosan..." (idézet tőled)
Figyelj, új információk jönnek!:
Orbán Győző, MSZMP párttitkár volt. Neje Orbánné a tanult szakmáját hagyta ott, hogy főállású MSZMP munkatárs lehessen.Gyermekük Orbán Viktor, KISZ vezető és komcsi besúgó volt, míg Soros papa pénzén nyugatra nem ment napot lopni. (Mert tanult semmit nem tanult.)
Aztán éveken át volt egy liberális párt elnöke, a Liberális Internacionálé alelnöke meg 8 éven át. Megvan a bolsi? Megvan a libsi?
Ki is a libkóbolsi-:))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@libellle: tegnap 22.32-reJa Te az USA-ban élsz ! Onnan nézve minden szép és jó,és mindennel megvagyok elégedve !
libellle
@Feraj49: Nem az USA-ban élek hanem Németországban, ellenben ismerem az USA-át valamennyire. amennyire boldog vagy és elégedett akkor miert kommentels
Feraj49
@libellle: Ha elolvasod a kommentjeimet meglátod,mind a politikai beállítottságomat,mind az "elégedettségi" szintemet . / a szíriai és más arab országok olaja tartja fenn a nagy jólétet az USA-ban ./ Európa fizeti meg az árát . Most már " jól van Németország is" ? Mert még több száz "bevándorló,honfoglaló" várakozik a Görögöknél a behajózásra.
hetöndöe
@zöldszem: @nevemnick: @vonotok: Hagyjátok @Freewolf:-ot,csak 8-tól 16-ig tart a munkaideje,eddig fizeti a párt,egyébként meg az észérvek esküdt ellensége.Disznót nem etetünk gyöngyökkel.:-)
libellle
@Feraj49: Miert fáj a te fejed a Mi esetleges gondjaink miatt. Hidd el mi ezt bravurral megoldjuk. Ellenben Mindig meglepö, hogy egy más nemzettel foglalkozik a kormány ugy mint egy paar magyar polgár, ahelyett, hogy a magyar dramákat és katasztrofákat tenné rendbe. Az USA-nak annyi nyersanyaga van, hogy nincs szüksége idegen olajra és hasonlokra. Ellenben a ruszki akarja még a szir olajakat is mocskos markában tartani.
Csizmás Kond
...vagyis egy amerikai vélemény szerint intézkedik az unió ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.