Kovács "Kokó" István pár hónapja azért került a figyelem középpontjába, mert azt mondta: sosem volt fideszes. Most hétfőn pedig kiderült: műsort kapott a Simicska Lajos birtokolta Hír TV-ben, amit az internet népe megint csak nem hagyott szó nélkül.

Kokó a 24.hu felületén jelentette meg véleményét, ahol arról írt: aggódik az országért.

Beteg világ épül, beteg társadalommal. Ahol a menekültkérdést lerántják az aktuálpolitikába, ahol semmiben, de semmiben nincs konszenzus, ahol attól függ, kapsz-e feladatot, munkát, hogy milyen véleménnyel vagy a politikai elitről, ahol még mindig azon megy a vita, hogy ki kezdte, ahol az alapján ítélnek meg egy embert, hogy kire szavaz, melyik irányzattal szimpatizál, ahol az internetes távolság védelmében mindenki büntetlenül gyalázható, ahol az újságíró tollát nem az igazság, hanem a szenzációkeresés vezeti, ahol plusz száz eladott példányért, kattintásért a mutert is beteszik a mellékletbe, ahol egy olimpiai bajnokról alpári stílusban képesek beszélni, ahol az irigység, a rosszindulat élsportszintre emelkedik, az beteg világ.

Ez a világ az egykori bokszbajnok szerint a "trollok világa", míg a "csendes, normális többség, nevéhez hűen, sajnos, csendes".

Tetszik érteni: megyek a Simicska-tévébe, és ezért Fidesz-bérenc vagyok. Ha az ATV-be mennék, az azt jelentené, hogy jobbikos lettem? Jelentem, 2006 óta dolgozom a Lánchíd Rádióban, és adásban sosem politizáltam. Az új műsor is egy remeknek ígérkező, sporttémájú beszélgetős produkció lesz. Nulla politika, száz százalék sport

- ígérte Kokó, aki azt is hozzátette, hogy ez viszont már "senkit nem érdekel".

A lényeg, hogy mocskos Fidesz, Orbán takarodj, Kokó seggnyaló. Belebolondul az ország abba, hogy képtelen leszállni a harag, a gyűlölet, az undor lováról, és mindenért, de mindenért a politikát teszi felelőssé

- figyelmeztetett az olimpikon.

A teljes írás itt olvasható.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Freewolf: Ja azok. A fejedben is azok zümmögnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...és mitől volna jobb, igazabb vagy akármi ha más párt mögé állott volna be ?
tulipan
@Csizmás Kond: HÁT, esetleg még ember is lehetett volna bekőle, nem csak ilyen lézengő NYALONC!!!
Csizmás Kond
@tulipan: ...hát ez elég hülye megállapítás...ugyanis nem az elvek alkotnak embert, hanem az ember alkot elveket...
kereső
Jó a megállapitás Kokó! Fején találtad a szöget.Az a "mocskos fidesz=orbán"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél