Kovács "Kokó" István pár hónapja azért került a figyelem középpontjába, mert azt mondta: sosem volt fideszes. Most hétfőn pedig kiderült: műsort kapott a Simicska Lajos birtokolta Hír TV-ben, amit az internet népe megint csak nem hagyott szó nélkül.

Kokó a 24.hu felületén jelentette meg véleményét, ahol arról írt: aggódik az országért.

Beteg világ épül, beteg társadalommal. Ahol a menekültkérdést lerántják az aktuálpolitikába, ahol semmiben, de semmiben nincs konszenzus, ahol attól függ, kapsz-e feladatot, munkát, hogy milyen véleménnyel vagy a politikai elitről, ahol még mindig azon megy a vita, hogy ki kezdte, ahol az alapján ítélnek meg egy embert, hogy kire szavaz, melyik irányzattal szimpatizál, ahol az internetes távolság védelmében mindenki büntetlenül gyalázható, ahol az újságíró tollát nem az igazság, hanem a szenzációkeresés vezeti, ahol plusz száz eladott példányért, kattintásért a mutert is beteszik a mellékletbe, ahol egy olimpiai bajnokról alpári stílusban képesek beszélni, ahol az irigység, a rosszindulat élsportszintre emelkedik, az beteg világ.

Ez a világ az egykori bokszbajnok szerint a "trollok világa", míg a "csendes, normális többség, nevéhez hűen, sajnos, csendes".

Tetszik érteni: megyek a Simicska-tévébe, és ezért Fidesz-bérenc vagyok. Ha az ATV-be mennék, az azt jelentené, hogy jobbikos lettem? Jelentem, 2006 óta dolgozom a Lánchíd Rádióban, és adásban sosem politizáltam. Az új műsor is egy remeknek ígérkező, sporttémájú beszélgetős produkció lesz. Nulla politika, száz százalék sport

- ígérte Kokó, aki azt is hozzátette, hogy ez viszont már "senkit nem érdekel".

A lényeg, hogy mocskos Fidesz, Orbán takarodj, Kokó seggnyaló. Belebolondul az ország abba, hogy képtelen leszállni a harag, a gyűlölet, az undor lováról, és mindenért, de mindenért a politikát teszi felelőssé

- figyelmeztetett az olimpikon.

A teljes írás itt olvasható.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
@Freewolf: Ja azok. A fejedben is azok zümmögnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
"A lényeg, hogy mocskos Fidesz, Orbán takarodj, Kokó seggnyaló. Belebolondul az ország abba, hogy képtelen leszállni a harag, a gyűlölet, az undor lováról, és mindenért, de mindenért a politikát teszi felelőssé"

Kokó, nézegesd jó sokat a plakátokat aztán ha van eszed rájössz hogy kik is gerjesztik a gyűlöletet az országban.

Igen, igen, jól gondolod a mocskos politika, azon belül a mocskos fideSS. Bezony ám.
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Dr. Felipe
@Freewolf: Ja azok. A fejedben is azok zümmögnek.
Yoda69
Ide jutatta a fideSS megoszto politikaja az orszagot. Baratok sot csaladtagok fordulnak egymas ellen orban miatt.
Abban igaza van kokonak hogy beteg vilag epul es ez nagyon nem jo igy. De hat konyorgom, o is a fideSS szekertoloja (volt)
KERKA
Az a helyzet Kokó, hogy ebben az országban az emberek már minősítve, megjelölve vannak Ebből nehéz kilépni, bármit teszel is, a múltad elkísér.
Hellcat
@Dr. Felipe: Bizony bizony...pont a fitymasz osztotta meg a társadalmat a gyűlöletkampánnyal és a szardobáló rágalmazó propagandával...
nemjoezigy
"...és mindenért, de mindenért a politikát teszi felelőssé"
Mert nem így van?
DE!
papa.49
Koko!!! Nem kellett volna felülnöd a pódiumra a második sorba a hazugovics mögé, DE TE ODAÜLTÉL, AKKOR VISELD AZ ÓDIUMÁT A CSELEKEDETEDNEK, valahová letetted a névjegyed, ne várd hogy akinek ez nem szimpi, most gyorsan mögéd áll, mögéd nem áll senki, egyedül vagy ,,szélkakas,,)))))))))))
bencemacska
Beteg világ épül, beteg társadalommal. Ahol a menekültkérdést lerántják az aktuálpolitikába, ahol semmiben, de semmiben nincs konszenzus,... ahol attól függ, kapsz-e feladatot, munkát, hogy milyen véleménnyel vagy a politikai elitről, ahol az alapján ítélnek meg egy embert, hogy kire szavaz, melyik irányzattal szimpatizál"

Ha csak ennyit írtál volna, egyetértenék veled!
Ha azt is hozzá tetted volna, hogy mindezt a Fidesz vezette be, és szítja a mai napig a mi pénzünkön, akkor becsülnélek is.
Ennek hiányában csak egy sértődött, elégedetlen valakit(?) látok!
cs.n.
"ahol egy olimpiai bajnokról alpári stílusban képesek beszélni"
Azért nem kell úgy sem beállítani, mintha az olimpiai bajnokok érinthetetlen szentek lennének. Ennyi erővel akkor még mindig "doktor" Schmitt lenne a köztársasági elnök, Farkas Péter meg nyugodtan nevelgetné a kis füvecskéit. Ezekhez a dolgokhoz nincs köze az olimpiai bajnoki mivoltuknak, Kovács Istvánt sem amiatt piszkálják.
Abban persze egyetértek vele, hogy sok az indokolatlan utálkozás, stb., de ezt az olimpiai bajnokságra való hivatkozást nevetségesnek tartom.
soljanka
Tehát "beteg világ épül, beteg társadalommal.."
Kedves Koko, ez a világ 1998 óta, majd keményebben 2002 óta épült fel.
Tudud: 2002, amikor te 20 milliót kaptál az adófizetők pénzéből, az ép vesztésre álló Orbán csapattól.
A megosztás, gyűlölködés, mifélénk-tifélétek, igazi- nem igazi magyarkodást a te tribün társaid kezdték, és terjesztették el.
A sógor- koma-barát-vő-haver a poziciókba 2010 után harapódzott el. Igaz megvolt előtte is. Mindig.
De ezért egy párt sem változtatott alkotmányt. Nem rúgta fel az emberségesség törvényét. Csak a te által többször is támogatott mutyisz és álkeresztény csatlósai.

Te őket választottad. Elfogadtál tőlük egy elég szép adományt. ( amit a zemberek dobtak össze az adójukból)
Szóval, ha csak rájuk ikszeltél volna, azt bárki elnézné neked.
De téged ők megvettek. mert hagytad.
justhpeter
@soljanka: Igaz, erről szól a történet. Kokó ne mosakodjon és ne akarja a harmadik, békítő felet játszani. Hiteltelen.
volvós
Kokó !!! Egyszer kiütött egy jobb kis kölök, hazai pályán !!!
Most következik, hogy a fidesz fog kiütni, a sok nyalakodás
ellenére is. De ez a kiütés fájni fog, a ringböl a Fiumei utra visznek,
valamelyik III. osztályú parcellába. :-(((
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Menj orvoshoz, kezeltesd a fóbiádat!
jancsipapa
@cs.n.: Igen. Meg lett tapsolva -meg minden más -amikor olimpiai bajnok lett .Nem szerzett örökre szent és sérthetetlen státust .Kár erre hivatkozni .Ugyanakkor ,ha bárki megnyilatkozik az egyik vagy másik oldal mellett ,az nem visszavonhatatlan .Nem úgy csinálják a dolgokat,ahogy ígérve lett ,mondhatja ,hogy csalódtam ,már nem állok itt . Még máshova állnia sem kell . Persze Koko nemcsak az arcát adta a Fidesznek,nemcsak egy mezei tag volt ,kapott is érte szépen .Jobb lenne nem forszíroznia a dolgot .Még ,ha egyet is érthetünk azzal ,amit mond...
kata53
Menj a fürdőszobába és ott mosakodj!
human
Én elhiszem Koko-nak, hogy nem volt fideszes, csak egyetértett azzal amit csináltak annyira, hogy Orbán kirakat arca volt az első sorban. Kérdés, hogy miért érte meg neki csendes támogatóból előlépni a fidesz pódium első sorába?
kkalman
Kokó! Kár volt belefolynod a napi politikába, hogy nyilvánosan elkötelezted magad. Ha nem toltad volna magad az első sorba, hogy mindenki lássa, ki mellett/mögött állsz, most nem kellene magyaráznod a bizonyítványt. Maradtál volna "nyugdíjas" bokszoló látványos politikai elkötelezettség nélkül, most senkinek nem szúrnád a szemét.
Hofipisti
Kokó pörgesse vissza emlékezetét 2002-ig, az első és második választási forduló közti időszakig. Talán nem nagy teljesítmény! Emlékezzen a FIDESZ Testnevelési Egyetemen tartott "gyűlésére", ahol elvbarátai meghirdették a gyűlöletet, mint alapkövetelményt soraikban. Akkor indította el a FIDESZ az ország megosztását. Mit mondjak: tökéletes munka volt. Ebben a munkában minden "nemzethez tartozó" - még ha csak biodíszlet is volt (akár hitből, akár számításból) kivette a részét. Senki nem szólt, hogy már Kádár is eljutott odáig, hogy csak az az ellenfél, aki deklaráltan ellenünk van. Ezzel szemben 2002 óta a FIDESZ alapelve: aki nem nyal, az idegenszívű, a nemzet ellensége. Ha Kokó mindezt nem érzékelte, akkor komoly a baj - felső szinten!
A miniszterelnöki példát követve én is népi mondást idézek Kokónak: aki korpa közé keveredik ...
mariaberta
@cs.n.: Csak egyet felejt el Kovács Kokó István, hogy ezt a gyűlöletet valaki gerjesztette, és nem véletlen, hogy ebből neki is jutott.
Régen volt ugyan, de emlékszem, hogy egy kérdésre azt válaszolta, nem politizál. De amikor megkapta azt a néhány -vissza nem térítendő- milliócskát, mindjárt érdekelte a politika és ott csücsült a pódiumon a fidesz, ill Orbán rendezvényen.
Nincsenek csodák, és az ember gyarló, ezt tudjuk, de ha változik egy ember megítélése annak általában meg van az alapja.
Hogy a gyűlölet ekkora M.o-n annak okát elsősorban a Fideszen kellene számon kérni, annyi sok "keményen dolgozó kisemberrel" toltak ki, tettek tönkre miközben magukat alaposan megszedték. /Milliós bérek fent, 47.000 ft lent./
Fradigege
Mocskos zsidesz: 1 kirúgtak, 2 csókosok és strómanok nyúlják le a közpénzt, 3 haveroknak mennek az eu-s lóvék, 4 Tiborcz Pityuka nagyot akasztott amióta veje a vajdának, 5 hazudnak magas kommunikációs szinten, 6 mindenkit eltapos, akin nincsen sapka, 7 nem tűri a kritikát és az igazságot, és még krv-ra sorolhatnám. Húzzá' má' arrébb Kokó gyerek! Mindig láb alatt vagya 150 centivel és 48 kilóval. Inkább nyissd ki a csipádat, oszt rá gyűssz mi a problémám.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Desischado
Nem kellett volna a fidesz mellé állni, most lenne hitele ennek a levitézlett bokszolónak. Így viszont hiteltelen. Előbb kellett volna gondolkozni, hova adja a képét!
karma1
@izo: Mi van, te is kaptal 20 millat ezert a hsz-ert, mint Koko? Mert kulonben nem irnal le magadtol ekkora baromsagot...:o((
karma1
Azert Koko rendesen allando szereptevesztesben van, egyre jobban belegabalyodik a sajat hulyesegebe...

Most akkor gyorsan megvaltoztatta a velemenyet, mert Simicska adott neki egy musort? Es most SIMICSKA televiziojaban vedi a FIDESZT?

Biztos, hogy nem utott nagyot az az argentin?
reseva
"Beteg ország épül beteg társadalommal" Hogy milyen igaza van! Csak az okát nem látja. Persze a milliomosok szeméről a rozsaszin hártya nehezebben esik le, igaz, egy bokszoló, fejsérüléssel... Kár, hogy sok pénze van, és így szereplési lehetősége is.
pistapapa
Össze tudná számolni Kokó mester,hogy mennyi lóvét kapott már a zsidesztől?
sentinel216
Aki azokban az időkben kitűzte és hónapokig hordta a - nemzet szétválasztásának szimbólumát -, a kokárdát, jobb ha hallgat! Ott kezdődött az árokásás és az ásót, lapátot Orbán adta az emberek kezébe. Sokaknak megérte - mint Kokónak is -, mert nem közmunkás bért fizettek érte.
nezelodo
Ilyen nagy a baj Koko, hogy a te védelmedre szorul Orbán? Persze megteheted, hogy hangoskodsz a védelmében, a 24 millás stafírung amit a kocsmádra kaptál nem sok pénz neked, de az átlag kismelós ember kb húsz évig dolgozik érte. Igaz a Cs. Zsiga meg a R. barátja 196 millát kapott a védencedtől, amit kétlem, hogy a börtönfizetésükből vissza tudnának fizetni. Legalább ők csöndben vannak, őket még nem fertőzte meg a fideszes szerénység, vagy mert vastag falak veszik körül őket.
Szeparepa-
Sajnos amióta a box-tól visszavonult Kokó, egyre mélyebbre megy morálisan, emberileg... miért nem lehet szépen csendben élni az életet? Sok pénze van. Menő edző, menő étterme van, de még ha semmi egzisztenciája nincs, abból élete végéig királyként élhetne, amit a box-al keresett sztárként... Miért ell ezt? Miért kell erőltetni a médiát, és erőlködni a médiában. Egy profi bokszoló, nem újságíró, és nem tv-s... Miért kell ennyire nárcisztikusnak, sikerhajhásznak lenni, hogy nem elég a múlt? Olyan múlt, amivel minden idők legnagyobb emberei közé léphetett (globálisan is), box zseni szupersztár, szuperbajnok... emelt fővel, büszkén járhatna ma is, azonban az, amit művel több mint 10 éve a médiában az egyre nagyobb szégyen. Eleve nem kéne műsort sem vezetni, mert nem alkalmas rá, ROSSZUL CSINÁLJA, sok nagy tehetség esik ebbe a hibába, és húzza ki maga alól a szőnyeget azzal, hogy azt képzel, mert egy dologban zseni, akkor minden másban is az.. univerzális zsenik azért igencsak ritkák, ha egyáltalán léteznek... Kokó sem az, maradni kellett volna a kaptafánál és lehet ne sztáredző, már kinevelhetett volna jó pár bajnokot... hol vannak a Kokó box bajnokok...? Helyette inkább ripacskodik a tv-ben, politizál... és járatja egyre jobban le magát.. Sajnálatos volt a karrierje vége, én sírtam szó szerint, MERT NEM KELLETT VOLNA ABBAHAGYNI, még benne lett volna 10 év is, 10 év alatt bokszolóként VÉGTELENSZER TÖBBET ADHATOTT VOLNA NEKÜNK, MINT HISZTIS CELEBKÉNT, ERŐLKÖDŐ MÉDIA-RIPACSKÉNT... sajnos ez már nem csak siralmasan sajnálatos, hanem ez már bizony: SZÁNALMAS...
A Tündik bündije
Az a baj drága, hogy már előre védekezel, csak mert kaptál pár beszólást. Ha ez - ahogy fogalmaztál - "nulla politika, száz százalék sport" lesz, akkor tenni mindenkire aki beszól, hiszen majd beszélnek a tények helyetted. De a jelek azért szerint te is érzed, hogy büdös ez a vacsi, csak hát nagy tál, jó nagyot lehet belőle szakítani.
A Tündik bündije
@A Tündik bündije: Helyesen írva "De a jelek szerint azért te is érzed..." Na :-)
Bercifiu
@Desischado Sajnos kellett a lóvé, hiszen megmondták már régen, hogy a LÉ - t határozza meg a tudatot.
Aki Én
Arra még nem gondoltál, hogy tényleg mocskos?
mariaberta
@Szeparepa-: Mélységesen egyetértek, nem kellene olyan
munkát elvállalni, amihez nem ért. De sajnos ez van ma divatban. Ha végig nézzük a TV2, RTL műsorait, ott nem tanult színészekkel készítenek műsorokat, TV játékokat, hanem buta u. nevezett -"celebek" téblábolnak, esetlenkednek pocsék, /Éjjel-nappal Budapest, stb./ műsorokban. Kokó is ebbe a kategóriába tornázta fel magát, ne csodálkozzék, ha az emberek nem díjazzák jelen tevékenységét.
A Hír TV- igyekezetét megértem, olyan embereket szeretne foglalkoztatni, akik egyrészt elismertek a szakmájukban, másrészt egyéb vonalon ismertek.
Mellékesként: szurkolok Simicskának, ami nálam elég meglepő, de így lett!
mariaberta
Az ATV jobbikos??? Hol élek én, hogy ezt eddig nem tudtam??? kösz Kokó, hogy felvilágosítottál. Most már értem, hogy miért szűnt meg az ATV-n a FÓRUM
eszegfu
@mariaberta: Sőt! Az egyik rádió- és TV ujságban az ATV müsora már nem jelenik meg részletesen, mint eddig, hanem egy kb. 5x5 cm-es részben csak a kezdés időpontját + a müsor cimét irják. U.az tükröződik, mint a csatorna kiosztásban!
mariaberta
Nekem, mint sok másnak az ATV egy meghatározó csatorna volt, hát ezt sikerült megszüntetni.
Az biztos, -bár-tudom- nem sokat számít- egy nézővel kevesebb.
Knapp75
Tegye fel a kezét, akinek Kokó legutóbbi óriásplakátjáról ("A válságnak vége. 2013 a mi évünk lesz") nem a kormánypropaganda jutott eszébe, hanem az a cég, amelyet valóban reklámozott!
És ez nem biztos ám, hogy a kommentelő "trollok" hibája, ez inkább egy "életmű" eredménye...
hetöndöe
Még nem fogyott el a tartozás az éttteremfelujításra?Pedig már ültél mögötte a színpadon,bohóckodtál mellete stadionmegnyitón.
Vagy ezek már a kamatok?
Toby
Kokóka ! El lehet dugulni ! Annyira nem voltál fidesznyik, hogy a csubakka háta mögött ültél azon a bizonyos pódiumon, Ja, azért mentél fel, mert csak ott ovlt ülőhely, mi ?
Gerinc nyet ?
almalibre
Igazatok van, Kokó a FIDESZ nélkül csak egy szerencsétlen gyári munkás lenne, aki részegen hazatérve, az asszonyt verve enyhítené frusztráltságát. Nyilván a FIDESZ-nek köszönheti az érmeit, serlegeit és a világbajnoki övét is. Nekem még egy videó felvételem is van arról, ahogy felkönyörgi magát a tribünre, Orbán mögé…
kokopelli
A sokévi ökölvívás alatt,mint a többi Universum bunyósok, biztosíthatta volna a szellemi
fejlődését is!Ott kint meg sem említik,ergo egy senki lett!Mint alsó súlycsoportbeli külön-
ben sem volt érdekes!A ß@r sem ismerte őt! " Maradt a szülőhaza a szerencsétlennek!
Rossz dolog ha beszélnek rólad,de rosszabb ha meg sem említenek!"
balos
Ahogy élt a ringben úgy fél a kinn-ben!
Csizmás Kond
...és mitől volna jobb, igazabb vagy akármi ha más párt mögé állott volna be ?
tulipan
@Csizmás Kond: HÁT, esetleg még ember is lehetett volna bekőle, nem csak ilyen lézengő NYALONC!!!
Csizmás Kond
@tulipan: ...hát ez elég hülye megállapítás...ugyanis nem az elvek alkotnak embert, hanem az ember alkot elveket...
kereső
Jó a megállapitás Kokó! Fején találtad a szöget.Az a "mocskos fidesz=orbán"!
kokopelli
@tulipan: Ezek a hamburgi egybites hülyérevert senkik,mind azt hitték,hogy a politika
jól áll a rossz búrájuknak! A "Madár" beleugat a sportvezetésbe,a nagy Klitschko-k bele-
állt az ukrán "forradalomba",a Kokó meg a politikai szlalom-ba! Azt mondja a német,hogy
"Egy jólirányzott tarkólegyinés helyrebillenti a tudatot!"...ezek mind túl sokat kaptak?
papa.49
Koko úgy jártál mint az egyszeri ember aki beleesett a budiba ,,SZAROS LETTÉL, ÉS BŰZLESZ,, kár volt !!!
görbetükör
Nahát, Koko tényleg rátapintott a lényegre! A lényeg tényleg az, amit mond!
Borsodi
Hány milliót kaptál Orbántól amikor Chacon kiütött? Mesélj
papa.49
@Borsodi: 28 millát és nem kellett visszafizetnie, magyarul a nép ,,megdobta,, ezzel a suskával a faszit, élmény volt mikor bárgyún vigyorogva ült a kötél mellett a szorítóba !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.