Súlyosan megsebesítette anyósát és kétéves unokáját egy férfi Kisszentmártonban szerdán késő délután, majd elmenekült. Információk szerint terhes feleségét arra kényszerítette, tartson vele, az asszonynak azonban sikerült elszöknie - írja a pecsiujsag.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 16-án 18 óra 47 perc körüli időben Kisszentmárton főutcáján a fényképen látható férfi eddig ismeretlen okból késsel sebesítette meg anyósát és unokáját, majd elszaladt a faluból. Mindkét hozzátartozó súlyosan megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A támadót a rendőrök jelenleg is keresik.

Nyakon szúrta kétéves unokáját és anyósát egy baranyai férfi

Fotó: police.hu

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Elkapják. Elfogása után, percenként 2 centis darabokat vágnék ki belőle, amig el nem fogy. Közben dudolgatnám Halász Judittól a Bóbita, Bóbita táncol(Weöres S.)... című nótát.
wagabund
Ez a faszi így mutatja ki aszeretetét...mindenki él, tehát kap egy picike elzárásocskát, aztán minden megy tovább, mint eddig.
justhpeter
@Fradigege: Inkább ezt a megoldást támogatom, mint hogy húsz évig tartsuk el a börtönben.
reseva
Nem kellenek ide migránsok. Köztünk is van épp elég idióta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.